Тенджера под налягане: 140 кулинарни рецепти

Код: unknown_1591
Виж всичко от: Хеликон
5,00 лв.
loader
Зареждане...
Описание
Книгата съдържа общи указания за използването на тенджера под налягане и кулинарни рецепти за приготвянето на бульони и супи, ястия със зеленчуци, ястия с риба, ястия с птици и дивеч, ястия с месо, ястия със субпродукти и сосове, ориз, спагети, макарони, юфка, плодове и десерти, сладка и мармалади.
Характеристики
Тегло (кг.)
0.090
Марка
Хеликон
Author
Надя Пери
Publisher
Хомо Футурус
Година на издаване
2004
Book Size
20x14
Book Pages
100
Cover Type
меки
Доставка

Фиксирана доставка от 6.99 лв.

Безплатна доставка над 200 лв.

Доставките се извършват от куриерски фирми СПИДИ и ЕКОНТ. 

Срокът за доставка на територията на България е до 5 работни дни.

Разбери повече за начините на доставка

Ревюта
Оценка за продукт
Само регистрирани потребители могат да пишат коментари. Моля, влезте или създайте акаунт
Може да харесате още