Микровълнови фурни

Микровълнови фурни

Hide Sidebar Решетка Списък
Page

Показване 1-40 от 47 продукта

2 3 4 5
Hide Sidebar Решетка Списък
Page

Показване 1-40 от 47 продукта

2 3 4 5

Какви възможности имат микровълновите фурни?

  • Затопляне – това е функцията, която най-често се използва в домакинствата. Ястията приготвени предишната вечер за минута се превръщат в топъл обяд. И то в същия съд, в който се поднасят.  
  • Размразяване – втора по важност опция, която дава бързо решение при замразени меса, риби или зеленчуци. Особено когато времето за готвене е ограничено тази възможност е незаменима.
  • Готвене – освен бързата намеса в горните случаи в тези печки могат да се готвят и много вкусни ястия. Идеални са и за разтопяване на масло и шоколад.

Защо те са неделима част от съвременната кухня?

Натовареното ежедневие на домакините може значително да се облекчи от наличието на такъв уред в дома. В тези фурни се приготвя и здравословна храна, готвейки почти без мазнина, а зеленчуците запазват всичките си витамини, ако се варят в съвсем малко вода. От значение е, че се спестява и енергия, тъй като всичко става бързо. При загряване на течности, не трябва да се прекалява с времето, защото те „експлодират”. Особено когато се топи масло, може да се стигне до неприятно опръскване на цялата фурна.

Защо „Пазарувай лесно” предлага най-доброто за вас?

Защото селектира най-добрите продукти сред световните марки за електроуреди и предлага коректно отношение и професионално консултиране. Следи нововъведенията и предлага модерни решения. Винаги можете да сте сигурни, че:

  • Ще получите качествен продукт с приложена гаранция
  • Можете да замените продукта, ако възникне проблем при пускането му
  • Ще намерите цената, която пасва на възможностите ви
  • Стоката ще бъде доставена до дома ви в най-кратък срок
  • Ще получите внимание, ако позвъните на телефона за допълнителна информация

Разгледайте и изберете най-подходящата печка за вашата кухня!

Ако искате да сте в крак с модата, ако времето все не ви стига, ако търсите решения как да организирате по-добре процесът на готвене, не пропускайте тази секция. Тук ще намерите точно каквото ви е необходимо на разумна цена. Можете да се изненадате, но функциите на микровълновите фурни толкова са се усъвършенствали, че предлагат дори вариант за най-здравословен метод на приготвяне на храната, чрез генериране на пара без помощта на микровълново лъчение. Разгледайте внимателно и ще останете приятно изненадани!