Кафемелачки

Кафемелачки

Hide Sidebar Решетка Списък

31 продукта

2 3 4 5
Hide Sidebar Решетка Списък

31 продукта

2 3 4 5

Какви са предимствата на автоматичните кафемелачки пред ръчните

Сигурно има доза удоволствие във въртенето на металната дръжка на старата мелничка, но едва ли някой има време вече за това. Процесът отдавна е автоматизиран, нужни са някакви секунди за перфектен резултат и цялата работа вършат перфектно наточени стоманени ножове. Какво още могат да предложат модерните кафемелачки:

  • Регулатор за едрина на смилане
  • Ножове от неръждаема стомана
  • Голяма мощност
  • Професионална система за смилане с дискове
  • Гумени крачета срещу плъзгане
  • Контейнер с голяма вместимост

Какво разнообразие от видове можете да откриете в сайта

Гамата от модерни модели е представена от най-добри производители – Fagor, Jata, Bosch, De longhi, Bodum, , KitchenAid и италианската Gaggia. Цените подхождат на различните възможности, а според техническите си характеристики уредите се класифицират от такива за домашна употреба до напълно професионални. Дизайнът е разнообразен и дава усещане за лукс. Където и да поставите някоя от изложените машини, тя ще придаде изисканост на избрания кът.

Защо да купите от „Пазарувай лесно”

Благодарение на опита натрупан през последните години, електронният магазин работи изцяло в услуга на своите клиенти – от подбора на изложените стоки, до доставката им на посочения адрес. Първото и най-важно условие за добрата работа е предлагането на продукти с високо качество, ето защо в „Пазарувай лесно” отделят специално внимание на селекцията на предлаганите уреди. Те трябва да са с дълговечен потенциал подкрепен с писмена гаранция и да пасват идеално на стила на всяка кухня. Второто условие е коректно и компетентно консултиране за всички, които имат запитване по телефона.

Нека денят ви започне с аромат на кафе!

Вярно е, че щандовете в магазините изобилстват от предложения за смляно кафе – в пакетчета, в бурканчета – но нищо, абсолютно нищо не може да замени уханието на прясно смлените зърна, когато отворите капака на кафемелачката. Още преди да е готова съблазнителната напитка с дебел пухкав каймак, рецепторите за добър вкус вече са станали любопитни и са се поразсънили. И ако сте истински ценител на хубавото, знаете колко е важно една такава машинка да бъде на удобно място и винаги включена в контакта. Изброените предимства съвсем естествено я правят и идеален подарък за рожден ден или сватба.