Центрофуги за салати

Центрофуги за салати

Hide Sidebar Решетка Списък
Page

Показване 1-40 от 45 продукта

2 3 4 5
Hide Sidebar Решетка Списък
Page

Показване 1-40 от 45 продукта

2 3 4 5

Всяка домакиня знае колко са важни кухненските принадлежности. С тях готвенето е значително по-лесно, а когато избираме такива уреди не се водим само от цените, но и от качеството, леснотата при ползване и като цяло се стараем да извлечем най-висока полезност от покупките си.

Какво представляват центрофугите за салати?

На пазара все по-голяма популярност набират уредите, които се явяват наша отмяна по време на готварския процес. Наличието им в кухните ни спестява време, а не на последно място и усилия. Целта на производителите е максимално бързо свършена работа, но и качествена храна в края на процеса.

Центрофугите за салати спадат към категорията на кухненските принадлежности, които са част от кухнята на всяка съвременна домакиня. Те са мултифункционални уреди, които значително улесняват процеса по приготвяне на зелените вкусни изкушения. Особено значителна роля този вид продукти играе при направата на зелена салата, тъй като всички знаем, че листните зеленчуци трябва хубаво да се отцедят от водата, след като бъдат измити. Процесът по отцеждане е изключително бърз и лесен, което дължим на богатото съдържание в комплектите. Центрофугите се състоят от купи, в които се отцежда водата от предварително измитите подправки, зеленчуци или пък плодове. Купата с решетка е истинска благодат, тъй като водата преминава през нея съвсем безпроблемно. Докато се осъществява този процес не се разваля визията на поставените за отцеждане неща. Главна роля при отцеждането играе дръжката, която се завърта, за да осъществи процеса по отцеждането.

Кои са плюсовете на ръчните центрофуги за салати?

Заради дългогодишния си опит на пазара, ние от онлайн магазин Пазарувай лесно знаем, че всяка домакиня търси най-доброто за своята кухня. Когато купуваме уреди за кухненското помещение обикновено търсим съчетание между качествен продукт, практичност, леснота за ползване и бързина. Повечето потребители смятат, че електрическите уреди са правилното решение, тъй като се контролират посредством електрическо захранване и съответно биха могли да развиват по-висока скорост по време на работа. С наличието им обаче се губи възможността да контролираме изпълнението на определена задача и често секунда невнимание може да обърка целия процес. Затова препоръчваме използване на ръчни центрофуги за салати, с които винаги ще можем да се наслаждаваме на перфектно приготвена зелена салата. Ето и какви са техните предимства:

  • свеж вкус на продуктите – с ръчните центрофуги винаги можем да се наслаждаваме на бързо отцеждане на зеленчуците, които сме поставили в тях. Това благоприятства запазването на свежия вкус и перфектния баланс между основния продукт и поставените подправки;
  • леснота при ползване – дръжката на продуктите е вградена в капака, а отцеждането се осъществява само с едно завъртане на кошницата с поставените в нея продукти. Благодарение на центробежната сила на центрофугата, продуктите се отцеждат за минути, а ненужната вода се отделя в купата;
  • салата за по-кратко време –сред уникалните предимства е минималното време, за което можем да се насладим на свежестта на зелените изкушения. С центрофугите не се налага да изчакваме продуктите да се отцеждат, което значително спестява времето ни.

Центрофугите за отцеждане на салати се предлагат в различни форми и цветове. Компактните им размери позволяват лесно съхранение, а освен това са налични продукти 2в1, в които освен да подсушим зеленчуците, можем и да ги измием. Предлагат се съоръжения на популярни марки като Бош, Мюхлер, Тефал и други. Широките отвори позволяват да се постави немалко количество продукти. За да са пълни комплектите, нашите специалисти препоръчват закупуването на ръчни резачки, които имат приставки за кълцане и смесване. С наличието им ще съкратите времето за направа на любимите свежи салати.