Прибори за сервиране и други

Прибори за сервиране и други

Hide Sidebar Решетка Списък
Page

Показване 1-100 от 174 продукта

2 3 4 5
Hide Sidebar Решетка Списък
Page

Показване 1-100 от 174 продукта

2 3 4 5

За поднасянето на ястията на помощ идват приборите за сервиране. Те са улеснение за всяка домакиня, признак са за изтънченост пред гостите и за уют у дома.

 

Спецификации

Преди да закупите съоръжения за поднасяне на ястия, които ще използвате в ежедневието си или по специални поводи, е добре да имате предвид някои спецификации. За да улеснят тази нелека задача, ние от онлайн магазин Пазарувай лесно ви обръщаме внимание:

  • Материал на изработка – специалистите са на мнение, че най-качественият материал за прибори е от неръждаема стомана. Той е комбинация от никел и хром в различни пропорции. Търсете повече съдържание на Никел, което ще допринесе за наситена лъскавост, а и неръждаемата стомана гарантира дълъг период на експлоатация;
  • Пълнота на комплектите – на пазара се предлагат комплекти за сервиране, като те са разделени според вида на ястието – салати, основни храни, десерти. В комплектите трябва да има поне 4 броя от избрания от вас продукт;
  • Дизайн – препоръчваме ви той да бъде съобразен с интериора на кухнята ви.

 

Разновидности на приборите за сервиране

Качествените прибори са изработени от здрав материал и ще ви служат дълго време. За да изберете точните за вас, ние от Пазарувай лесно.ще ви разкажем за тях:

1.Лъжици – те са подходящи за поднасяне на салати, а освен това могат да се използват за разбъркване на различни ястия.

2.Вилици – като част от кухненските съоръжения, вилиците се категоризират според ястията, които ще поднасяте. Тези за месо са с дълга дръжка и два рога, чиито върхове са допълнително заострени, за да може да се реже продуктът;

3.Ножове – тук също има доста разновидности – такива за торти и други сладкиши, за месо, за сирене и кашкавал, за хляб.

4.Щипки, лопатки и други прибори за сервиране – щипките за ястия наподобяват големите сервитьорски щипки, тези за хляб използвайте за прехвърляне на хляб и други тестени изделия. За любителите на зеленчуците, препоръчваме щипки с лопатки, успоредни на дръжката. Сред лопатките най-разпространена е тази за торта. Тя е с плоска основа с триъгълна форма и с нея спокойно можете да прехвърлите тортата от един в друг съд. Можете да закупите и ножици за транжиране, които ще спомогнат безупречното изпълнение на тази дейност.

Съществуват и някои аксесоари, които ще улеснят дейността ви в кухнята – щипки за лед, поставки за варени яйца, плата според вида ястия – за сирена, сухи мезета, дъски за сервиране и рязане, табли. Избирайте приборите за сервиране от качествени марки. Не забравяйте, че цените трябва да отговарят на качеството.