Скари, грилове и барбекюта

Скари, грилове и барбекюта

Hide Sidebar Решетка Списък
Page

Показване 1-40 от 106 продукта

2 3 4 5
Hide Sidebar Решетка Списък
Page

Показване 1-40 от 106 продукта

2 3 4 5

Каква храна може да бъде приготвена с тях?

Всякаква при някои от моделите – яйца на очи, препечени филийки, сандвичи, кюфтета, пържоли, шишчета, риба, сирена, зеленчуци, плодове, дори пица. На практика тези електроуреди могат да служат на домакинството от ставането сутрин до приготвянето на вечерята, а също и на съботното парти да са център на вниманието. Храната винаги е пълна с аромати, може да бъде диетична, а също и екзотична, ако се комбинират месо или морски дарове с ананас, например. Уредите са идеални за хора с въображение и такива, които се събират често с приятели.

Какви видове има

Те могат да бъдат електрически скари – с отворена плоча, грил тостери с горна и долна част или комбинирани. Това зависи от вида на плочите, от положението в което стоят също. Най-добрите сред тях могат да се похвалят със следните параметри:

  • Голяма мощност за бързи нагряване и запазване на постоянна температура
  • Незалепваща повърхност
  • Оттичане на мазнината в пригодени улеи
  • Регулируем термостат
  • Различно положение на плочите – за използване на двойна повърхност и тип „фурна” за печене на риба, зеленчуци или пица
  • Вертикално позициониране за по-лесно съхранение
  • Заключващ механизъм

Как пестите купувайки ги от „Пазарувай лесно”

Най-пестеливите знаят, че е важно да купуват качествени стоки, за да им служат продължително и по-възможност те да бъдат на конкурентна цена. Именно такава алтернатива предлага електронният магазин. Тук могат да се намерят водачите в листата на добрите технологии като De’Longhi, Bosch, Tefal, Singer, Philips, Russell Hobbs, Rohnson и италианската Termozeta. Тези брандове винаги са в услуга на потребителите с иновативни решения и стилен дизайн. „Пазарувай лесно” пък допълва гаранциите с перфектно обслужване на клиентите и бързи доставки до дома.  

Запечатайте вкуса!

Ако търсите идеалното решение за разнообразна, бързо приготвена и уникално вкусна храна, не се колебайте да се снабдите с такъв уред. Той няма да ви предаде, защото на него можете да сготвите всичко от предястието до десерта.  Можете да изненадвате всеки уикенд приятелите си с разнообразни тематични вечери посветени на бургерите, наденичките, балканската скара, даровете от морето или вегетарианските предизвикателства. Където и да ви отведе въображението ви, уханието около грила винаги ще е изкусително.  Подарете си вкуса, който заслужавате!