Рингове

Рингове

Hide Sidebar Решетка Списък

34 продукта

2 3 4 5
Hide Sidebar Решетка Списък

34 продукта

2 3 4 5

Някога запитвали ли сте се как готвачите в ресторантите успяват да ви сервират храната толкова красиво и подредено? За тази цел те използват специални рингове във различни размери и форми. В готвенето те се използват за по-красиво сервиране на различни компоненти от чинията. С тях много лесно можете да поднесете красиво вашите салати или други гарнитури. Също така в сладкарството са много удобни за оформяне на торти и различни десерти. В последните години също се използват и при сервирането на бургери, за да запазят тяхната цялост. Ще намерите място на този инструмент и в други кухненски и готварски нужди. В пазарувай лесно сме ви подбрали много модели на добри цени.


За какво можете да ги използвате според тяхната форма?

Има много различни модели на този тип уред, затова нека ги разгледаме малко по-обстойно. Така ще можете по-лесно да направите правилния избор за вашата кухня:

  1. Квадратни/правоъгълни – този вид са най-удобни за позициониране на вашата гарнитура. Салата, пюре или вид тартар ще стоят прекрасно оформени с този инструмент.

  2. Форми за готвене – този тип обикновено са ниски, представляващи звездички, цветенца и други подобни. Ще ви дадат възможността да сервирате красиво дори най-обикновени яйца на очи. Има също различни комплекти с няколко вида за по-голямо разнообразие.

  3. Сърца – това е един от най-предпочитаните рингове за оформяне на десерти и салати. Сервирайте любов в чиния с помощта на тази красива формичка.

  4. За бургери – тези рингове са винаги кръгли. Бургерът се сервира с него и непосредствено преди ядене можете да го отстраните от чинията.

  5. Регулируеми метални форми – обикновено се ползват при изработката на торти. Те са подвижни и са незаменим помощник на сладкаря, които винаги разполага с този инструмент.


Как да изберете правилния ринг?

Не забравяйте, че най-важното за избора на тези формички е какво ви се налага да готвите най-често. Ако не обичате да правите торти, то вие нямате нужда от голям, регулируем ринг. Ако обаче готвите за деца ежедневно, то формичките за пържене на яйца биха ви помогнали да направите красиви детски чинийки. По принцип всички варианти са без дъно или с подвижно такова. Най-популярни и често срещани са кръглите дълбоки решения, тъй като се вписват добре във всяка чиния и могат да се използват както за малки десерти, така и за салати. Подберете добре нужните рингове и превърнете готвенето в изкуство.