Уреди за нискотемпературно и бавно готвене

Уреди за нискотемпературно и бавно готвене

Hide Sidebar Решетка Списък

13 продукта

2 3 4 5
Hide Sidebar Решетка Списък

13 продукта

2 3 4 5

Какви са тези уреди

В случая „бавно” не означава продължително стоене пред печката. Означава лесно, здравословно и подаряващо ценни мигове на заетите хора. Напомня на приготвянето на храната преди векове, когато манджата къкри в глинено гърне на огъня, докато всеки се е заел с неговите си задачи. Идеята е, че всички продукти се слагат в уреда с малко течност и се включва на желаната продължителност за готвене – от 4 до 10 часа. След приключване, умната машина запазва ястието топло до 6 часа.Освен основни ястия, в съда могат да се приготвят хляб и дори десерти.

Защо готвенето с тях е удобно и полезно

Защото идеално пасва на заети хора, които държат на правилния начин на хранене. Готви се без мазнина, запазва всички аромати, вкусове и полезни вещества на продуктите. Огънят е бавен, което означава до 100 градуса температура. Няма начин нещо да загори или да изкипи. Ако подготвите всичко сутринта, прибирайки се от работа ще ви очаква топла, здравословна вечеря. Без бързане и без излишен стрес. Освен това:

  • Капацитетът е до 8 порции
  • Керамичният съд е за употреба и във класическа и микровълнова фурна, фризер и хладилник
  • Капакът от огнеупорно стъкло
  • Почиства се в миялна машина

Защо да бъдат купени от „Пазарувай лесно”

Магазинът се доверява единствено и само на производители, които предлагат електроуреди с доказано качество. Подбира най-доброто за своите клиенти, за да бъде удоволствието от пазаруването пълно. В периодите с обявени промоции, цената често изненадва приятно и най-големите пестеливци. Можете да купите за себе си или за подарък и винаги да разчитате, че ще получите писмена гаранция за стоката. Освен това е спестено мъчителното обикаляне, доставката ще дойде на посочен адрес.

Поглезете се с превъзходен вкус и готвене без усилие!

Ако случайно получите такъв уред като подарък, личи си – много сте специални за някой. Това е проява на грижа към вашето здраве, време и апетит. Освен това позволява да сте взискателни към бюджета си и теглото си. Толкова много ползи наведнъж звучат почти фантастично, но в действителност са съвсем реални. Без усилия, дори без мазни пари из къщата. Перфектният персонален готвач – време е да го имате!