Кутии и панери за съхраняване

Кутии и панери за съхраняване

Hide Sidebar Решетка Списък

Показване 1-40 от 671 продукта

2 3 4 5
Hide Sidebar Решетка Списък

Показване 1-40 от 671 продукта

2 3 4 5

В днешно време тези приспособления помагат доста за организацията във всеки шкаф, хладилник или просто да си вземете домашна храна за работа. Истината е, че опциите за употреба на този тип пособия са много и всеки има собствени предпочитания как да ги употребява. Общото е, че винаги са безкрайно удобни. Дали ще ги използвате, за да приберете храна, прибори, дрехи, вариантите са изключително много. Те могат да бъдат изработени от различни материали и в повечето случаи са изключително практични и удобни. В Пазарувай лесно ще намерите голямо разнообразие на кутии и панери за съхранение на достъпни цени.

Видове кутии за съхранение

Моделите са много и трябва да ги съобразите според целта, за която ги купувате. Ще се опитаме максимално да ви улесним с избора:

  1. Пластмасови кутии с капак – това е най-удобният вариант за съхраняване на различни храни, както във вашия хладилник, така и за взимане на храна извън дома. Има различни комплекти от малки и големи модели, които да ви служат според тяхното призвание;

  2. Сгъваеми – изключително удобни, когато имате нужда от повече място. Идеални са за пикник или за когато ходите на гости при баба и дядо и знаете, че ще искате да си вземете по нещо и за вкъщи; 

  3. Стъклени – тези видове са изключително подходящи, когато искате да приберете гореща храна. Тъй като обаче са по-тежки, не са особено удобни за нейното транспортиране; 

  4. Кутии за съхранение на хляб – може би няма дом, който да не се нуждае от нея. Тя помага на хляба да не изсъхва бързо и да остане мек за по-дълго.

Важно е да изберете подходящи за вас модели според ежедневието ви и вашите нужди. Предлагаме изключително много варианти, така че сме сигурни, че ще успеем да задоволим вашето търсене. Без значение дали искате да са цветни, или най-обикновени – вярваме, че при нас ще намерите подходящите за вас.

Видове панери за дома, които ще намерите при нас

Освен че са подходящи за съхранение, панерите са и допълнение към интериора. Много хора обичат да имат панер с плодове на масата дори и без да ги ядат. Нека разгледаме основните материали за изработката им:

  • Дървени – най-масовите са от дървен материал, можете да намерите различни форми и модели, които да отиват на останалата част от интериора ви;

  • Бамбукови – това определено е по-добрият избор на материал. Запазва се доста по-дълго и е много по-лесен за поддръжка.

Изберете подходящи кутии и панери за съхранение за вашия дом и организирайте вашите вещи по най-удобния и красив начин. Ние сме тук, за да ви помогнем.