Бъркалки и телове

Бъркалки и телове

Hide Sidebar Решетка Списък
Page

Показване 1-40 от 96 продукта

2 3 4 5
Hide Sidebar Решетка Списък
Page

Показване 1-40 от 96 продукта

2 3 4 5

Каква кухненска бъркалка да изберете? Тук сме събрали за вас представителна извадка на най-добрите видове.

Какви кухненски бъркалки предлагаме?

Кухненските бъркалки, или както често ги наричаме теловете за разбъркване, са най-добрият начин за ръчно разбиване. С тях най-ефективно ще направите яйцата на сняг, ще разбъркате и смесите тестото така, че да не се образуват бучки. Сред вариантите са:

  • Метални кухненски бъркалки– класическият модел е с огънати тънки метални телове, които се разминават и образуват своеобразна кухина. Преминавайки през нея неравностите се разбиват, а сместа става по-хомогенна;

  • Силиконови – материалът е еластичен, деликатен и издръжлив. С него не наранявате дъното на съда дори и да е с чувствително покритие. Здравината им позволява да не се деформират дори и при приготвяне на тесто;

  • Дървени – класическите дървени бъркалки не могат да постигнат формата на теловете, но са еко. Освен това са топлоустойчиви. Подходящи са за разбъркване и докато ястието е на котлона;

  • Пластмасови – разнообразните пластмасови кухненски бъркалки са подходящи за различни дейности. Ще откриете модели с форма, подобна на лъжица, както и такива с дупка в средата, която предотвратява задържането на храна;

  • Различни размери – големината на приспособлението има значение за обема на течността, която обработвате. За едно-две яйца отлична работа ще ви свършат компактните видове, докато за тесто по-добре да сте оборудвани с по-здравите и стабилни модели.

Какво представляват ръчните миксери?

Ръчните миксери са междинно устройство, с което си осигурявате ефективност и бързина на работа, близка до тази на електрическите уреди, като същевременно си спестявате част от усилията, свързани с ръчното разбъркване с класическа кухненска бъркалка. При тези механични устройства има ръчка, която въртите и която предава движението на теловете.

Някои от моделите с ръчен механизъм са предвидени за поставяне на ръба на тенджера или купа. Така директно разбърквате сместа, без да се налага после да я пресипвате. Можете да я размесвате дори докато се готви на котлона.

Защо да поръчате от Пазарувай лесно?

Онлайн магазин Пазарувай лесно беше създаден като част от семейството на предаването „Бон апети“. Амбицията ни беше да предложим на нашите клиенти добрите приспособления, уреди, съдове и аксесоари за оборудването на кухненската зона.

Проектът обаче постигна много повече от това. Днес ние разполагаме с каталог от хиляди стоки не само за кухнята, но също и за дома, за децата, за хоби и спорт, за туризъм… Тук ви очакват топ предложения от водещите световни и български производители на достъпни цени. Открийте изгодните сделки сега!