Уреди за мляко и сладолед

Уреди за мляко и сладолед

Hide Sidebar Решетка Списък

7 продукта

2 3 4 5
Hide Sidebar Решетка Списък

7 продукта

2 3 4 5

По какъв начин са прави киселото мляко в нея?

Няма никаква сложност. Всъщност цялата работа я вършат млечните ферменти streptococcus thermophilus и lactobacillus bulgaricus. От вас се искат само няколко прости действия:

  • Да изберете пълномаслено прясно мляко – краве, овче, козе или друго, да го сварите и охладите, ако не е пастьоризирано
  • Да настроите уреда
  • Да налеете млякото в бурканчетата
  • Слагате закваска – можете да ползвате от купено кисело мляко или специална такава
  • Чакате няколко часа, според указанията
  • Съхранявате при температура от 4 градуса, за да се спре ферментацията

Защо е удобство да имате такъв уред вкъщи?

Ако за вас е от изключителна важност да знаете какво има в чинията ви, със сигурност ще вдигнете максимална оценка на тази вълшебна машинка. Няма да изпитвате съмнения и да страдате от угризения, че лишавате семейството си от един от най-здравословните продукти, роден по нашите земи. Когато е под ръка вие решавате кога и колко кисело мляко да направите, какъв вид да бъде, с каква гъстота, каква ще е закваската. И винаги гарантирано ще се наслаждавате на първокласен продукт.

Как пестите с „Пазарувай лесно”?

Освен неоспоримите ползи за здравето, приготвянето на кисело мляко у дома щади и бюджета. При всички положения спестявате средства, ако подквасвате сами, независимо дали ползвате домашно или купено прясно мляко.Остава да се снабдите с добър уред,  за което можете да се доверите на електронния магазин. В него ще намерите изгодни предложения на различни марки, като някои от машините са с комбинирани възможности за печене на хляб и приготвяне на сладолед. Не пропускайте да следите и за обявени промоционални цени. 

Изберете своята машина за здраве и дълголетие!

Повечето от вас са се убедили, че съдържанието на пластмасовите кофички, често не е с добро качество, за полезност на продукта да не говорим. Съставките будят съмнение, особено за тези, които безпогрешно разпознават истинския вкус.  За тези, които не гледат с добро око на добавките, консервантите и сухото мляко, решение има. И то е умна и елегантна машина. Разгледайте специално подбраните от електронния магазин продукти и поръчайте само с няколко натискания на мишката. Ден-два ви делят от новата ви придобивка и превъзходно домашно мляко.