Оливерници

Оливерници

Hide Sidebar Решетка Списък
Page

Показване 1-40 от 114 продукта

2 3 4 5
Hide Sidebar Решетка Списък
Page

Показване 1-40 от 114 продукта

2 3 4 5


Комплектите за олио и оцет са често използвани съдове, предназначени за сервиране и съхранение на олио и оцет, особено в кухните и ресторантите.

 Какво представляват оливерниците ?

Те се състоят от два или повече съдове, които могат да бъдат свързани по различни начини.

Обикновено комплектите за олио и оцет включват отделни съдове за олио и оцет, които могат да бъдат поставени на масата или на кухненската плота. Съдовете са обикновено изработени от стъкло или керамика, като предпочитаните материали са тези, които не взаимодействат със съдържанието и запазват качествата и вкуса на олиото и оцета.

В комплектите за олио и оцет се включва и специална система за заливане или дозатори, които са предназначени да контролират количество и равномерно разливане на олиото или оцета. Това помага за по-лесно сервиране и дозиране на съставките при готвене или салати.

За какво се използват оливерниците ?

Някои комплекти за олио и оцет имат и подложки или стойки, които държат съдовете заедно, предотвратявайки изпускане или нежелано разливане. Това осигурява добър външен вид на масата и по-голяма удобство при използването на съдовете.

Комплектите за олио и оцет са идеални за сервиране на салати, антипасти, хляб и други ястия, където се изисква директно добавяне на олио и оцет. Те също така са стилни и функционални допълнения към кухнята или дининг зоната и придават елегантност и практичност на сервирането на храната.