Планетарни миксери

Планетарни миксери

Hide Sidebar Решетка Списък

3 продукта

2 3 4 5
Hide Sidebar Решетка Списък

3 продукта

2 3 4 5

Какви са тези миксери и с какво се различават от обикновените?

При тези уреди бъркалката се движи по вътрешните стени на купата в посока часовниковата стрелка и същевременно се върти противоположно около оста си – подобно на движението на Земята около Слънцето. Това е най-функционалният начин на разбиване и месене създаван досега. На подобен принцип работи и обикновеният миксер, но обикалянето в орбита извършва ръката на готвача. Планетарният е стационарен и работи без намеса на човека, което позволява домакинът да оползотвори времето за други дейности в кухнята. Основните производителите на тези уникални машини са Kitchen Aid и Kenwood.

За какво могат да бъдат използвани?

За всичко, както и обикновените, но с много допълнителни възможности. Например замесването на тесто – за хляб или за козунак не създава никаква грижа. Натиска се копчето и машината извършва този трудоемък процес старателно и продължително, точно както пише в рецептите. Маслото, което по принцип също е трудно са разбъркване идеално се разбива със захар. Идеален е и за направата на домашна майонеза – съвсем по френски.  Другите му предимства:

  • Метален корпус за стабилност и дълговечност на конструкцията
  • Ниско ниво на шум
  • Голям обем на купата – до 7 литра
  • Чупещо се рамо за по-голямо удобство

Защо да го купите от „Пазарувай лесно”?

С усет към модерното и стилното, електронният магазин е изложил едни от най-добрите модели планетарни миксери за тези, които искат да са една крачка по-близо до професионалното готвене. Можете да се доверите на дадените гаранции за продуктите и на това, че ще получите първокласен продукт в дома си, в най-кратки срокове. Покупката на такава високо технологична машина често е съпроводена от предварително обмисляне, с оглед цената, а понякога и от допълнителна консултация на телефонните линии. Всеки потърсил  информация, ще получи нужното разяснение и внимание.

Заслужавате такъв помощник в кухнята!

Стабилност, дълъг живот, неограничени възможности за работа, елегантен дизайн – сериозни мотиви за една сериозна покупка. Няма да е грешно, ако изборът се разглежда като престижна придобивка за модерната кухня. Този уред е създаден за тези, които залагат на функционалността и на мащабните изяви в кулинарията.