Рендета и резачки

Рендета и резачки

Hide Sidebar Решетка Списък

Показване 1-40 от 430 продукта

2 3 4 5
Hide Sidebar Решетка Списък

Показване 1-40 от 430 продукта

2 3 4 5

Точният начин на подготовка на продуктите за готвене и сервиране може да окаже значително влияние върху крайния резултат и съществено да промени както вкуса, така и визията на ястията. В този раздел сме събрали разнообразни рендета и резачки, които ще ви помогнат за още по-лесното и успешно справяне с кулинарните предизвикателства.

Какви са предимствата на различните видове рендета?

Четиристранни

Видът на това ренде напомня на кула с четири стени, която има дръжка в горната си част. Всяка страна разполага с отвори, при притискането към които продуктът се настъргва на различни по големина парченца: ситно, средно, едро или на тънки слайсове.

Най-голямото предимство на този универсален тип ренде е стабилността. То се поставя на равна основа, като с едната ръка можем здраво да държим дръжката, а с другата – хранителния продукт, който обработваме.

Съществуват разновидности на този модел – с 6 или повече страни, както и овално или с конусовидна форма.

Плоски

Този тип ренде разполага само с една страна, на която може да има два или повече различни типове режещи отвори. Повечето разновидности имат дръжка.

Може да се поставя хоризонтално или под ъгъл. Главното удобство е, че е лесно да го разположите директно в съда, в който готвите (тава, купа). Така всички парченца от плода или зеленчука при рязане и настъргване попадат директно в ястието, без да се налага да ги събирате и премествате.

При използването на рендета можете да си помогнете с удобни приставки. Те служат за държачи, с които плодовете или зеленчуците се притискат без опасност за пръстите.

В категорията ще откриете и някои специализирани рендета: за джинджифил, за пармезан и др.

Какви резачки предлагаме?

Подбрали сме на вашето внимание следните помощници в кухнята:

 • Нож за пъпеш – триъгълният отвор помага за оформянето на перфектните парченца;

 • За ябълки – можете да изберете резачка, която директно ви осигурява готови парченца, или уред, с който запазвате целостта на плода, като премахвате само централната част със семките;

 • Резачка за яйца – разрязва ги на триъгълни или плоски парчета;

 • Уред за дълбаене на тикви;

 • Резачка за блат или за тесто – някои от моделите за тесто са къдрави за създаване на ефектни парчета;

 • За домати;

 • За ананаси;

 • Нож за гъби;

 • Резачка за чесън;

 • Уред за дълбаене на картофи;

 • Резачки за спирали и др.

Направете поръчка от Пазарувай лесно, защото…

Ние познаваме добре кулинарните практики и се стремим да предложим най-богатия каталог от кухненски приспособления за тях: професионални, за дома, електрически, ръчни, от висок клас, бюджетни… Амбицията ни е да сме ценен съюзник и при най-смелите готварски приключения.

Открийте хиляди качествени продукти за дома на отлични цени!