Миксери

Миксери

Hide Sidebar Решетка Списък
Page

Показване 1-40 от 65 продукта

2 3 4 5
Hide Sidebar Решетка Списък
Page

Показване 1-40 от 65 продукта

2 3 4 5

Как да изберем качествен миксер?

Избирайки такъв уред е важно да съблюдавате за някои характеристики, които ще ви гарантират удобство при работа и дълговечно ползване:

  • Марката не е без значение – доверявайте се на познати и признати брандове
  • Бъркалките трябва да са от неръждаема стомана
  • Тялото – вече се предлагат миксери с метален корпус, което ги прави по-благонадеждни от тези от пластмаса
  • Мощността на мотора ви гарантира по-бързи резултати
  • Дръжката – добре е да е с ергономична форма и от неплъзгаща се материя
  • Теглото – колкото по-лек толкова по-добре, за да не натоварвате ръцете си при продължително ползване

За какво се използват различните накрайници?

Традиционните приставки са две – за разбиване на смеси и за месене на не много твърдо тесто. Вече много често уредите са оборудвани и с тел за разбиване на яйца, накрайник за пасиране, блендер, дискове за рязане и за мелене. Най-модерните представители са с внедрена специална технология Color Control. Четири дигитално контролирани настройки сменят цвета си според вида на храната. Това подсказва коя функция трябва да се използва. Индикаторите са за следните консистенции:  – кексове, панировки и тесто; сметана; яйца; голямо количество смес, за което служи турбо бутона.

Защо да ги купите от „Пазарувай лесно”?

Търсите малък и компактен миксер – класически модел, или от онези, които са последен писък на модата, с метално тяло, дизайнерски модел, или такъв с множество приставки, за попадение 5 в едно. Разглеждате на точното място! Тук ще намерите водещите Russell Hobbs, Bosch, Singer, Moulinex, Jata, Rohnson, Philips, Gorenje, WMF, Kenwood, които не спират да се конкурират в предлагането на удобство, качество и стил за всяко домакинство.  Електронният магазин грижливо е подбрал уреди с различен клас, за да има разнообразие и в ценовата листа. Просто изберете и поръчайте!

Изберете най-подходящия помощник за приготвянето на вашите десерти!

Миксерите носят ползи най-вече за почитателите на сладкарството, защото спестяват уморителното бъркане на ръка.  Смес за палачинки, тесто за кекс, бита сметана, белтъци на сняг, пухкави кремове – всичко това става неусетно бързо с едно натискане на копчето. Бъркалките се почистват за секунди със сапун и вода. Някои модели са със стойка и купа за още по-лесна работа. Ако в комплекта са приложени приставки като чопър и пасатор, това дава възможност и за приготвяне на пюрета, супи, а също и за кълцане и натрошаване. С една покупка можете да подсигурите няколко уреда за ежедневна употреба.