Барбекюта

Барбекюта

Hide Sidebar Решетка Списък

25 продукта

2 3 4 5
Hide Sidebar Решетка Списък

25 продукта

2 3 4 5

Защо готвенето на електрически барбекюта става все по-предпочитано

За разлика от газовите и тези с дървени въглища, този тип уреди предлагат възможност за използване в домашни условия. Те са практични за употреба, функционални, лесни са за почистване и не заемат голямо пространство. Могат да се използват целогодишно за приготвянето на вкусна и здравословна храна. Ето някои от техните характеристики:

  • Компактни
  • С регулируема температура
  • Температурата се разпределя равномерно
  • Незалепваща повърхност
  • Устойчиви на надраскване
  • Тава за събиране на мазнината
  • Работа без дим
  • Топлоизолирани дръжки
  • Подходящи тави за почистване в миялна машина

Какви са предимствата пред другите начини на готвене

Факт е, че месото и зеленчуците печени на въглища, придобиват специфичен опушен вкус, който несъмнено е превъзходен. Но се налага да се чака лятото и хубавото време, за да може да се изнесе барбекюто на терасата или в градината. Този проблем автоматично отпада, ако в дома ви е наличен електрическият еквивалент. За него всяко време е подходящо, необходимо е само да се набавят желаните продукти. Освен това е лесно за поддържане и почистване, благодарение на съвременните покрития, не е претенциозно откъм пространство и не на последно място е със стилен дизайн.

Защо да изберете „Пазарувай лесно”

Уредите предложени в електронния магазин са прецизно подбрани според предимствата на техническите им характеристики и гарантираното качество от компаниите производители. Те са представени от гермаската Rommelsbacher, испанските Jata и Fagor, американската Singer и др. Можете да се доверите на компетентното консултиране на екипа, както и на коректната доставка до дома ви. В сайта е предоставена възможност да споделите впечатленията си от новите придобивки, ако желаете да сте полезни с мнението си на останалите потребители.

Нека бъде вечно лято в дома ви!

Не отлагайте хубавите преживявания във времето, а се насладете на прясно изпечени вкуснотии още днес. На барбекю на практика можете да приготвите всичко – месо, зеленчуци, гъби, риба, морски дарове, яйца на очи, малки палачинки. Хем разнообразно, хем здравословно. Управлението на мощността и различните зони за печене ви дават пълна свобода в готвенето – плоска плоча, тип „Тепаняки” (японска техника за приготвяне на храната върху плосък грил) или оребрена – за традиционна скара. Забавлявайте се и гответе с близките си през цялата година – няма нищо по-добро от споделеното удоволствие.