Уреди за паста и палачинки

Уреди за паста и палачинки

Hide Sidebar Решетка Списък

4 продукта

2 3 4 5
Hide Sidebar Решетка Списък

4 продукта

2 3 4 5

Защо са удобни тези уреди

Те ще накарат цялото семейство да се усмихва и в делнични и в празнични дни, защото са високо технологични, със стилен дизайн и са безопасни за работа. Освен това гарантират поднасянето на професионално приготвени палачинки в домашни условия. Почистват се с едно движение, удобни и компактни са, подсигуряват закуската за минути и никога не допускат „провала на първата”. Тестото се разстила лесно и няма опасност да залепне, поради специалното покритие на плочата. Палачинките се обръщат с едно движение, като за целта се използва специална шпатула.

Какви са предимствата им пред обикновените тигани?

Всеки, който се е сблъсквал със залепнали или неравномерно изпечени катми ще се съгласи, че удобството подсигурено от новите технологии е несравнимо с ретро метода на готвене. В някои от случаите плочите могат да се използват и като грил за приготвяне на други продукти. Откъде идва комфортът:

  • Равномерното разпределение на топлината
  • Незалепващото покритие
  • Бързо загряване и бързо охлаждане
  • Голямата нагревателна повърхност
  • Различните нива на мощност
  • Улесненото почистване
  • Гумирани крачета срещу плъзгане
  • Бързо изпичане

Защо да ги купите от „Пазарувай лесно”?

Тук ви предлагат атрактивни цени, високо качество на стоките, модерен дизайн, гаранция, реномирани марки, коректно отношение и бърза доставка до дома. В дните с обявени промоции можете да спестите още повече. Асортиментът на продуктите се подбира грижливо, за да бъде всеки избор печеливш. Телефонните линии на електронния магазин винаги са отворени за изникнали въпроси и всеки клиент получава персонално внимание и отношение.

Купете за себе си или за приятели с деца!

Всеки обича палачинки – дали заради вкуса, дали заради носталгия по детството. Те могат да са бърза закуска, обяд или вечеря, в сладък или солен вариант или под форма на торта с различни плънки. Въпрос на въображение! При всички положения обаче са най-обичани от малчуганите. Затова не губете време, а зарадвайте децата си с уред, с помощта на който готвенето ще се превърне в забавно приключение. След няколко упражнения можете спокойно да ги оставите те да ви изненадат със закуската в неделя сутрин.