Аспиратори за кухня

Аспиратори за кухня

Hide Sidebar Решетка Списък
Page

Показване 1-40 от 43 продукта

2 3 4 5
Hide Sidebar Решетка Списък
Page

Показване 1-40 от 43 продукта

2 3 4 5

Как да изберете правилния за вашата кухня

Основните и най-важни неща, с които трябва да се съобразите са две: къде ще е разположена печката и какъв е интензитета на кулинарните ви изяви. Според местонахождението на котлоните аспираторите се делят на:

  • Стенни – шкафовете и готварският плот са разположени на стената
  • Островни – плотът е в средата на кухнята
  • Ъглови – разположението е на две стени
  • Вградени – засмукващият уред ще бъде скрит в шкаф

Честотата и пищността на готвене пък са определящи за избора на всмукателния капацитет. Колкото по-мощен, толкова по-добре за активистите в кухнята.

Какво видове можете да намерите в сайта

Разнообразието се изразява в техническите параметри, дизайна и в спецификата на монтажа – островни, стенни и такива за под кухненски модул. Уредите са конструирани по последна дума на модата, но е много важно дали те ще се използват за аспириране (ще са свързани с вентилационна шахта) или за абсорбиране (само ще рециклират въздуха) . Във втория случай е задължително уредите да са окомплектовани с филтри от активен въглен, който пречиства въздуха преди да се върне в помещението. Иначе възможностите им са много: с електронно управление, няколко степени на вентилиране, touch контрол и др.

Защо в „Пазарувай лесно” ще намерите най-доброто

Изборът на аспиратор е най-добре да се направи още при конструирането на кухнята, но дори това да не се е случило, винаги може да се намери вариант за адаптиране. В „Пазарувай лесно” са се погрижили да изберете най-доброто за вашия комфорт – като иновативност и като добра визия. Моделите, които предлага електронният магазин са с доказано качество, съвременен дизайн и с гаранцията на едни от най-добрите производители. За повече информация и консултиране винаги можете да се допитате до компетентния екип на сайта, който ще ви упъти към вашия правилен избор на приемлива за вас цена.

Как да готвите, без да ви издават ароматите от печката!

Проблемите, които създават мазните пари могат да са много и всичките предполагат дискомфорт в дома – наслояване на частици по мебелите, условия за създаване на конденз, неприятна миризма. Това може да се избегне с правилния избор на вентилиране. Дори неприятният дим от пушене, когато имате гости, може да бъде игнориран. В същото време вашият аспиратор ще е елегантно „вплетен” в интериора на кухнята – според цвета, пространството и формите. Можете да съчетаете практичното с модерното само с една правилна покупка.