Спално бельо

Спално бельо

Hide Sidebar Решетка Списък

21 продукта

2 3 4 5
Hide Sidebar Решетка Списък

21 продукта

2 3 4 5

Избирайки стоки за дома, със сигурност залагате на качество, което ще гарантира удобството ви при използването им.

Спалното бельо е част от домашния текстил и намира приложение почти във всяка стая под формата на покривала, олекотени завивки, чаршафи, калъфки и меки одеяла.

Критерии за избор

Мисия за нас в онлайн магазин Пазарувай лесно е удовлетворението на клиентите. По тази причина нашите специалисти обръщат внимание на критериите, по които да избирате спално бельо:

1.Визуални качества – в този критерий влиза цветовата гама. Съветваме ви тя да бъде съобразена с цвета на останалите мебели в стаята, тъй като съчетанието на цветовете ще я направи да изглежда уютна и приветлива.

2.Марки – не е тайна, че пазарът разполага с широко разнообразие в това отношение. Едни от водещите са германската марка Casada и френската Madame Coco, а ако предпочитате родното, можете да се доверите на PNG, която е изцяло българска.

3.Материал на изработка – това е един от най-важните критерии. Съветваме ви да избирате спални комплекти от качествени материали, които са екологично-чисти – памук, сатен. Това ще елиминира появата на алергични реакции и ще допринесе за комфорта ви без да застрашава вашето здраве.

4.Избор според сезона – още един важен критерий, на който е добре да обърнете внимание. Обикновено през студените зимни месеци търсите топлина, затова ви съветваме да избирате памучни материи за стаите у дома. През лятото подходящи са сатенените материи, защото създават гладко, еластично и хладно усещане върху кожата.

5.Цена – макар и последен по ред, този критерий не е последен по значение. По-луксозните материи струват по-скъпо от останалите, но са признак за качество. Съветваме ви да не правите компромис и да не залагате на продукти с по-ниски цени, тъй като това може да предизвика различни последствия в бъдеще, сред които раздразнения по кожата и алергични реакции.

Разнообразие

Освен в цветовата гама и марките, пазарът предлага широко разнообразие от спално бельо, състоящо се в различни варианти, които се определят от размера на леглото, канапето или дивана. Двойните комплекти се избират за легла като спални, присти и прочее, докато единичното бельо, както подсказва името, е предназначено за единични легла. Спалните комплекти включват долни чаршафи, така наречените пликове, които са предназначени за опаковане на олекотените завивки и одеялата и калъфките.

Изборът на хубави цветове и качествени материи за спалното бельо е признак за изисканост и говори добре за вашия стил. Винаги се съобразявайте със собствения си вкус и не пропускайте спалното бельо да отговаря на стила на стаята, в която ще се използва.