Блендери, резачки, рендета и ножове

Блендери, резачки, рендета и ножове

Hide Sidebar Решетка Списък
Page

Показване 1-40 от 142 продукта

2 3 4 5
Hide Sidebar Решетка Списък
Page

Показване 1-40 от 142 продукта

2 3 4 5

Какви видове има и кой за какво се използва?

Тези полезни машинки могат да бъдат с кана, тогава моторът е в долната част на уреда или с купа – управлението се извършва от горната страна. Вторият вариант по-скоро се среща с името „Чопър”. Като цяло всички имат подобни функции, които при по-скъпите модели са обогатени с допълнителни екстри като трошене на лед или капак с отвор за добавяне на продукти по време на работа. Мощността е от голямо значение за времето на смилане и консистенцията на крайния продукт. Също така, стъклените кани са с по-голяма здравина, почистват се по-лесно и не се надраскват, за разлика от пластмасовите.

Шест причини да си го купите?

Блендерите са пътя към разчупването и обогатяването на менюто. С тях могат да се приготвят супи, пюрета, разядки, пастети, сухи билкови смеси, коктейли, смути, сладолед, сорбе, кремове, сосове, натрошен лед и какво ли още не. Който веднъж се е сдобил с такъв помощник, не иска да усеща повече липсата му в кухнята, ето защо:

  • Служи ежедневно – стои върху шкафа, а не вътре в него
  • Подпомага разнообразното хранене
  • Подходящ както за приготвяне на ястия, така и за напитки
  • Пести време
  • Лесен за почистване
  • Не заема голямо пространство, подобно на роботите

Защо избирайки „Пазарувай лесно”, правите правилен избор?

Ако се нуждаете от уред с потенциал, от машина, която да ви служи дълго, от сигурни гаранции и конкурентна цена, то правилното място за пазаруване е в този електронен магазин. Тук ще откриете най-добрите марки блендери,  които предлагат модерни решения при готвенето, с елегантен дизайн за повече лукс в кухнята. Промоционалните оферти превръщат покупката в уникална по показателя качество-цена. От компетентна консултация можете да се възползвате на посочения телефон. Очаква ви и коректно доставена стока до дома ви, след направената заявка.    

Изберете помощника за вашето разнообразно меню!

Време е да направите покупка, затова финално обмислете за какво най-добре ще ви служи блендера.  По-мощните представители обикновено са и с повече функции – правят смесите по-фини, мелят по-бързо, трошат твърди съставки като ядките, имат пулсов бутон за подправки и лед. Преценете и вместимостта на каната. Ако сте четиричленно семейство и закуската ви включва шейкове и смутита е удачно тя да е с голям обем. Отворът от горната страна също е голямо предимство, защото докато моторът работи вие можете да продължите да добавяте продукти. И още – нека бъде красив, защото ще стои на видно място.