Олекотени завивки

Олекотени завивки

Hide Sidebar Решетка Списък

5 продукта

2 3 4 5
Hide Sidebar Решетка Списък

5 продукта

2 3 4 5

За уюта и чувството на комфорт у дома се нуждаем от продукти, които ще доставят удоволствие на всеки член от семейството при използване. С избора на топли олекотени завивки ще осигурите топлина през студените зимни дни.

Какво трябва да съблюдавате при избор?

Домашният текстил е част от детайлното обзавеждане на всеки дом. Изборът на качествени олекотени завивки е не по-малко важен от избора на останалите неща, които ползвате вкъщи. Този вид продукти са част от спалното бельо, което употребявате всеки ден, а мекотата и качествените материи, от които те са изработени, допринасят затова да се чувствате комфортно и удобно, докато ги ползвате. За да направите най-правилния избор съобразно нуждите си, ние от онлайн магазин Пазарувай лесно ви подготвихме списък с важните елементи, които е добре да имате предвид, когато купувате:

  • материал на изработка – това е един от важните критерии. Добре е да избирате памучни олекотени завивки, чийто пълнеж е от качествени материали, които не позволяват загуба на обема им;
  • размери – предлагат се в различни размери спрямо леглата. За дивани и единични легла може да заложите на покривала за тялото с размер 150/210, а за спални са подходящи пухени продукти от този вид с размери 210/240;
  • цвят – широката гама от цветове ви дава възможност да изберете спрямо интериора на вашата стая, както и спрямо собствените ви виждания.

Какво да използвате през различните сезони?

След като уточнихме важните специфики, които е добре да съблюдавате при покупка на домашен текстил за завиване, е добре да обърнем внимание и на друг не по-малко важен фактор, а именно сезонът. Има различни модели летни и зимни олекотени завивки. Всеки от тях има своите спецификации:

1.Зимни
Зимата е сезонът, когато тялото ни се нуждае от топлина, докато си почиваме. Важно е да избирате покривала, които ще запазват температурата на тялото ви, тъй като обратният ефект може да ви навлече доста сериозни проблеми като схващания, простуда, а от там и неприятни диагнози като невралгични пристъпи, солидна настинка и прочее. Завивките Ранфорс са изработени от сто процента екологично чист памук. Това не позволява свиване на продукта дори при пране, а ако имате навика да мачкате завивката по време на сън е излишно притеснението за смаляване на обема – Ранфорс не се свиват, а освен това се характеризират с изключителна здравина и мекота при допир. Пълнежът от силиконова вата задържа топлината и я отдава на вашето тяло, докато спите. Той придава мекота и лекота на завивката.

2.Летни
Лятото е противоположността на зимата и тогава, кожата ви се нуждае от възможността да диша свободно. Летните олекотени завивки позволяват на тялото ви да диша, което се дължи на лекото им тегло.

3.Всесезонни
Тези видове продукти са широко избираеми от потребителите, точно заради възможността да се ползват през четирите сезона в годината. Цените се определят съобразно размерите, но сред големите плюсове на всесезонните продукти от този вид, е микрофибърът и другите екологично чисти и антиалергични материи. Безвредният ефект при ползване е доказан посредством тестове, което ги прави подходящи за използване дори от деца. Завивките не губят от обема си дори при по-продължително ползване, благодарение на силиконовата вата, с която са напълнени. Има широка гама от цветове и размери, а сред големите предимства е лесното почистване.

В студените зимни дни, да се сгушим под одеяло, е класика в жанра. Електрическите варианти са чудесно решение, тъй като са изработени от синтетична вълна. Свалящото се дистанционно позволява да регулирате температурата спрямо вашите предпочитания, а прането може да осъществявате в пералната машина при тридесет градусова температура.