Уреди за масаж

Уреди за масаж

Hide Sidebar Решетка Списък
Page

Показване 1-40 от 166 продукта

2 3 4 5
Hide Sidebar Решетка Списък
Page

Показване 1-40 от 166 продукта

2 3 4 5

Ако преди е трябвало да посещавате скъпи процедури, за да се разтоварите и масажирате тялото, сега вече можете да правите всичко това у дома. На пазара се предлагат разнообразни уреди за масаж на достъпни цени. За да направите правилния избор, трябва да знаете какви видове има и с какво се характеризират те.

Предимствата на масажора

Ако работите тежка физическа работа, такъв уред би бил перфектното средство за отпускане и релаксация след уморителния ден. Ползите от масажора могат да бъдат:

  • отпуска мускулите;
  • засилва имунитета;
  • ускорява метаболизма, както и кръвообращението;
  • намалява стреса;
  • повишава мускулния тонус;
  • подобрява еластичността на кожата.

Масажът е много благоприятен за цялото тяло. Той може да отпусне цялата мускулатура и да облекчи различни болки, както и да тонизира. При нас, в онлайн магазин Пазарувай лесно, можете да откриете варианти за лице, глава и тяло. 

Масажирайки някоя част на тялото с уредите за масаж, ще изпитате благоприятно въздействие и върху останалите. Изберете вашия масажор, погрижете се за физическото си здраве и облекчете стресовите ситуации, в които изпадате ежедневно.

Видове масажори 

Има доста разнообразни модели, които се предлагат на пазара, но най-често срещаните са:

1. Ръчни

Те не се нуждаят от електрозахранване и действието им е предимно на механичен принцип. При този вид вие държите уреда в ръка и правите кръгови или други движения около проблемната област. Тези модели са снабдени с дървени или пластмасови ролки, които се търкалят по кожата чрез външна намеса под формата на натиск. Тези масажори са с ниска цена и можете да ги закупите евтино.

2. Електрически

Те са много видове, като има такива само за врата, за гърба, за стъпалата и краката и много други. Трябва само да позиционирате уреда на мястото, на което решите, и да го пуснете. Масажът започва веднага чрез захранване от електрическата мрежа. Има и модели с батерии, които също са доста ефективни.

3. Инфрачервени

Това са малки ръчни устройства, които излъчват вълни с различна интензивност. Имат загряващ ефект. Видовете масаж с тези уреди могат да са магнитен, вибрационен и обикновен. Можете да използвате и различни приставки.

4. Антицелулитни

Благодарение на тези масажори и рефлекторните им въздействия върху зоните, при които има проблем, се предизвиква загряване и обогатяване на клетките с кислород, което активира процесите на разграждане на подкожни мазнини.

Важни ли са дюзите за масаж

Всеки масажор има свой конкретен механизъм на действие. За да разнообразите програмите, които има, трябва да си купите и различни приставки към него, ако в комплекта не са включени. Точно дюзите са такива аксесоари, които ще направят масажа още по-пълноценен, когато ги поставите на уреда. Имайте предвид, че не на всеки масажор може да се поставят такива.

Какво ще откриете при нас

В онлайн магазин Пазарувай лесно можете да намерите различни варианти за масаж на тела, гърбове, вани за крака и стъпала, масажни столове и седалки, шиацу вибриращи варианти. Всички те са с високо качество и ще можете да усетите реални резултати. Цените ни са достъпни и можете да изберете тази, която е най-близо до вашия бюджет, а освен това да получите уред, който наистина ще ви бъде от полза. Не губете време, а се доверете на нашия онлайн магазин и ще останете доволни от избора си.

Поръчката е много лесна, трябва само да направите избора си и да натиснете бутона за покупка. Доставката ще бъде при вас до ден-два и ще можете да зарадвате душата и тялото с релаксиращ масаж. Това е идеалният подарък за тържеството на някой близък, а той ще ви е благодарен винаги за този прекрасен избор.