Рингове за салфетки, пепелници и други аксесоари

Рингове за салфетки, пепелници и други аксесоари

Hide Sidebar Решетка Списък
Page

Показване 1-40 от 86 продукта

2 3 4 5
Hide Sidebar Решетка Списък
Page

Показване 1-40 от 86 продукта

2 3 4 5

За правилното аранжиране на маса са необходими множество аксесоари, сред които рингове за салфетки и пепелници. В ресторантите и заведенията тези пособия са често срещани и влизат в отлична употреба на посетителите. Ако ви предстои да посрещате гости дори в домашна обстановка, то е добре вие също да разполагате с пепелници и рингове за салфетки. Така ще допринесете за още повече суперлативи от страна на вашите гости и ще се представите в отлична светлина.

Как да изберем подходящите рингове за салфетки?

Салфетките са част от всяка добре аранжирана маса. Независимо дали очаквате гости или ще се съберете за уютна вечеря с вашето семейство, това пособие има нужда от поставка, където да бъде сложено за удобство на всички. Ринговете, известни още като пръстени или салфетници, имат своите специфики. За да ви улесним в тази покупка, ние от онлайн магазин Пазарувай лесно им отделяме внимание:

  • материал на изработка – ринговете за салфетки обикновено са метални. Материалът е известен още като неръждаема стомана.Той не е податлив на счупване и сред ярките предимства е перфектният отблясък, който създава, когато е на масата;
  • комфорт при ползване – ринговете за салфетки са изключително леки, което ви дава възможност безпроблемно да ги премествате от кухнята във всекидневната;
  • различни размери – в зависимост от броя на гостите, може да изберете рингове за салфетки с по-малка или по-голяма вместимост.

Пепелниците като важен аксесоар

В много домакинства тютюнопушенето е тема табу и не смятат за необходимост да се оборудват с така необходимия на всеки пушач пепелник. Истината е, че няма значение дали употребявате цигари или не, този вид аксесоар е важен елемент от обзавеждането. За щастие, съществуват и външни, както и такива с капаци, които може да затворите, за да не вдишвате тютюневия аромат. За пушачите на пури пазарът предлага пепелници за пури, които са луксозни и с един процеп, за да може всяка пура да не се налага да дели място с друга. Ето спецификациите, на които да обърнете внимание преди покупка:

1.Форма – пазарът предлага широко разнообразие. От стандартните кръгли пепелници, до такива с квадратна, правоъгълн и прочее.

2.Материал на изработка – тези аксесоари се изработват спрямо всички стандарти. Те са направени от труднозапалими материали – могат да са керамични, стъклени или метални.

3.Удобство за почистване – всички пепелници, независимо от материала на изработка, се почистват лесно. Добре е да имате предвид, че всяко съоръжение от този вид разполага с цепнатини за временно оставяне на цигарата или пурата. Тях е добре да почиствате с повече усърдие, тъй като при евентуален пропуск е възможно да усещате неприятни тютюневи аромати. Формата на пепелника също би могла да окаже някакво въздействие върху почистването – по-нестандартните форми изискват по-детайлно внимание.

Сред другите важни аксесоари за аранжиране на маса са солници. Те често се изработват от порцелан, стъкло, пластмаса, а на някои места се срещат и дървени. Кристалните купички, които може да използвате за ядки, разядки и други подобни на тях продукти за консумация са един от важните детайли на масата. Бутилките за сосове по нищо не им отстъпват. Те са порцеланови и запазват налетите в тях сосове свежи. Удобни са за използване, тъй като са леки. Препоръчително е да не ги подлагате на термичен шок, за да избегнете неприятни ситуации.

Цените на ринговете за салфетки, пепелниците и другите аксесоари, необходими за добре аранжирана маса, се определят от материала на изработка, вместимостта на избрания аксесоар, както и марката производител.