Черпаци

Черпаци

Hide Sidebar Решетка Списък
Page

Показване 1-40 от 90 продукта

2 3 4 5
Hide Sidebar Решетка Списък
Page

Показване 1-40 от 90 продукта

2 3 4 5

В Пазарувай лесно ще намерите разнообразие от черпаци за всяка ваша нужда по време на готвене. Ще можете онлайн, лесно и удобно, да разгледате нашите предложения и да изберете нужните пособия за вашата трапезария. Всяка кухня трябва да е добре снабдена с всички прибори и пособия, които биха могли да са ни нужни по време на готвене. Сега ще се запознаем по-отблизо с темата за различните черпаци и кой вид за какво се използва. Малко хора осъзнават, че всъщност между тях има основни разлики. Важно е всеки уважаващ себе си любител на кулинарията да може да разпознава различните им варианти и кой за какво служи около тиганите и тенджерите. 

Различните модели черпаци

Ще се опитаме да изброим основните видове, като ще разгледаме по-обстойно техните разлики и правилната им употреба, според яденето, което искате да сготвите:

  • За сосове – доста къси и малки, но с удобен улей, който ще ви помогне лесно и равномерно да залеете вашите ястия с любимите ви сосове;

  • За супи – тези са сравнително големи и нямат допълнителни улеи. Освен за супи, са подходящи и за готвене на палачинки, защото след като отсипвате от гъстата смес, с другата страна на прибора ще можете бързо и лесно да разнесете нужното количество по тигана и да се получат идеалните палачинки;

  • Решетъчни – този тип черпаци са удобни, когато искате да отсипете от някоя храна, която трябва да се оттече от някаква течност. Ако сте пържили картофи в по-дълбок тиган или удобна тенджера, с подобен тип черпак най-лесно ще отстраните излишната мазнина при ваденето на продукта, за да не сипете и от нея в чинията.

Различните черпаци могат да бъдат и от различни материали. От супните по-доброто решение биха били големите, стоманени и тежки модели. Но не забравяйте, че ако работите с тефлонови тенджери и тигани – по-доброто решение със сигурност би било да изберете такива от дървен материал. Те не надраскват покритието и ще запазят вашите съдове здрави за по-дълго време. Важното при тях е обаче да не ги миете в миялна машина, защото ще се изхабят много бързо. При нас ще намерите още кухненски комплекти с необходимите пособия, като отново ще имате избор на материала, от който да са направени. 

Защо да изберете Пазарувай лесно?

Онлайн пазаруването никога не е било толкова лесно, колкото сега. В нашия сайт можете да намерите всичко, от което бихте имали нужда във вашия бит. Голямо разнообразие от аксесоари за всеки дом на шокиращо ниски цени. Пазарувайте лесно при нас!