Машинки за подстригване

Машинки за подстригване

Hide Sidebar Решетка Списък
Page

Показване 1-40 от 70 продукта

2 3 4 5
Hide Sidebar Решетка Списък
Page

Показване 1-40 от 70 продукта

2 3 4 5

Най-важните уреди за подстригване на къси коси и бръснене на бради е машинката. Намирането на хубав подходящ модел може да бъде доста трудно, защото трябва да вземете предвид функционалността, лекотата на ползване и издръжливостта и едновременно с това да не правите компромис с бюджета си. Ето и съветите от експертите ни в онлайн магазин Пазарувай лесно, които имат за цел да ви помогнат да купите правилния продукт.

Предимствата на електрическата машинка за подстригване

Ръчната машинка за подстригване вече не е толкова актуална както преди, защото на пазара могат да се намерят хиляди електрически модели, които са далеч по-удобни. Тя може да нарани кожата, ако не се използва правилно, а и трудно ще постигнете перфектен резултат. Електрическите модели са:

1. Безопасни

За разлика от ръчните видове, тези са разработени на базата на постоянно обновяващите се технологии. Имат приставки тип гребен, които действат като водач. Освен това са снабдени и с предпазител. Всички те разполагат и със специални препоръки за безопасност, които ще ви спасят от инциденти, ако следвате точките.

2. Бързи

Подстригването ще ви отнеме малко време, а това е особено важно за хората, които нямат свободно време. Някои хора не обичат да посещават фризьори и това е още един плюс – могат да го правят сами у дома. Благодарение на новите технологии дори не ви трябва място, на което да включите уреда, защото се предлагат модели с батерии.

3. Удобни

Трябва само да включите устройството, да сложите приставката, която сте избрали и да започнете да подстригвате. Лесно и спокойно ще оформите косата или брадата си. 

4. Задоволяват личните предпочитания 

Както професионално, така и у дома ще можете да си направите прическата, която желаете. Гребените-ограничители ще ви помогнат в тази задача и можете често да сменяте прическата си. Към някои машинки за подстригване се предлагат и стилизиращи аксесоари, за да постигнете желания резултат.

5. Спестяват пари

Ако оформяте косата или брадата си сами, няма да се налага да ходите на бръснар или фризьор и така няма да се налага да плащате. Освен това, ще сте удовлетворени, че се грижите сами за външния си вид.

Ако сте фризьор, винаги избирайте това, което е най-добро за вас и вашите клиенти. Не правете компромиси с цената или с качеството за сметка на промоции или някакви други офертни условия.

Разлика между машинка за подстригване и тример

Тези два уреда са различни, въпреки че имат и някои сходни черти. И двата уреда намаляват дължината на косъма, но имат различни функции. С машинката се маха по-голямо количество коса, докато с тримерът по-малко – с него можете да дооформяте косата, бакенбардите, както и да почиствате врата или други детайли. И двата са много търсени и поръчвани, но машинките за подстригване са по-предпочитани, заради повечето функции, които изпълняват.

При нас, в онлайн магазин Пазарувай лесно, ще можете да разгледате доста голямо разнообразие и най-новите тенденции, които се предлагат на пазара. Комбинираните машинки за подстригване, както и комплектите, са едни от най-предпочитаните. Всеки от продуктите, които предлагаме е качествен и можете да се убедите сами. 

Безжичните варианти също са много търсени, защото са много удобни за ползване и няма да се налага да сте близо до контакт. Можете да ги ползвате по всяко време и където и да се намирате. Поръчката е лесна, трябва само да изберете уреда и да натиснете бутона за поръчка. Пратката ще бъде при вас до ден-два. В случай че все още имате колебания, можете да се свържете с екипа ни и да получите повече информация или насоки към най-точния продукт за вас и вашите нужди. Не се колебайте, а направете своята поръчка още днес.