Кафемашини

Кафемашини

Hide Sidebar Решетка Списък
Page

Показване 1-40 от 119 продукта

2 3 4 5
Hide Sidebar Решетка Списък
Page

Показване 1-40 от 119 продукта

2 3 4 5

Каква да изберете?

Доверете се на вкуса си и преценете времето. Ако бързате твърде много, обичате кафето силно, късо и с изкусителен каймак, то категорично имате нужда от еспресо. Ако често се събирате с близки на приятелско клюкарстване, заложете на шварц – може да е силно, слабо и в голямо количество в кана, където да е постоянно топло. Има и вариант за турско, без джезвета и котлони – за почитателите на близкоизточните вкусове. Да не забравяме фрапето –  фаворитът за лятото, поднесено с много лед. За тези, които не могат без мляко, каната за капучино е правилния избор.

Какво кафе е подходящо за различните машини?

Добрият вкус безспорно е следствие от подбора на първокласни сортове. Обикновено се използва 100% Арабика – мека и много ароматна или в комбинация с Робуста, която добавя на напитката леко кисела нотка.  Смилането  също е от голямо значение. За приготвянето на турско, то трябва да е като фин прах. За еспресо и за шварц машините, частиците  трябва да са с еднаква големина, защото по-фините могат да причинят запушване.  По-едро смлените зърна, правят кафето по-слабо. За улеснение на потребителите, пакетираното  има обозначение точно за каква употреба е подходящо.

Защо в „Пазарувай лесно” ще намерите това което търсите?

Защото е наистина лесно. Предложенията в магазина ще задоволят капризите и на най-разглезените, независимо дали става въпрос за марки, качество, техническите параметри, дизайн или цени.  Доставката е бърза и то до входната ви врата. Ето какви машини-съкровища можете да намерите сред листата с предложения:

  • За еспресо – с мляно кафе, капсули или напълно автоматични
  • За шварц или за турско
  • За фрапе и напитки
  • Електрическа кана за капучино
  • Кана за разбиване на мляко
  • Кафеварка
  • Кафемашина за дози – удобна за носене и в офиса
  • Комбинирана – за еспресо, шварц или капучино

Подарете си първокласни вкус и аромат

Ако все още нямате такава безценна машина у дома, не се колебайте повече. „Прелистете” страниците на магазина и изберете точно тази, която ще направи сутрините ви необикновени. Предложения има за всеки бюджет и за всички предпочитания. Марките са подбрани сред най-добрите, за да имате гаранция за качество, без излишни притеснения. Дизайнът също ще спомогне кухнята да се сдобие с допълнителен блясък. Ако вече притежавате такъв уред, не се колебайте да изненадате своите близки по специален повод. Дните им ще започват с мисъл за вас.