Маши и преси за коса

Маши и преси за коса

Hide Sidebar Решетка Списък
Page

Показване 1-40 от 90 продукта

2 3 4 5
Hide Sidebar Решетка Списък
Page

Показване 1-40 от 90 продукта

2 3 4 5

Перфектният външен вид е важен за всяка дама. Косата е една от най-важните части от облика и затова грижата за нея и поддържането ѝ в безупречен вид е много важно. Малко хора могат да си позволят да посещават фризьор ежедневно, за да оформя дневната им прическа, затова повечето жени правят това сами. На помощ идват пресите и машите за коса. 

Характеристи

Купуването на какъвто и да е електрически продукт не е достатъчно, за да се постигне желания ефект. Но ако сте го избрали правилно, ще имате прическа като след фризьорски салон.

Изборът на преси и маши може да ви се стори труден, но с помощта на екипа ни в онлайн магазин Пазарувай лесно, това ще ви се стори детска игра.

За тази цел трябва да се запознаете с характеристиките, които имат.

Най-важните характеристики са:

1. Мощност

Тя  е ключова за тези уреди за красота. От нея зависи доколко ще е ефективна машата или пресата за коса. Винаги избирайте такива, които са с по-висока мощност. По-слабите варианти няма да ви помогнат да оформите добре косата, което ще наложи повторно минаване и така косъмът лесно ще се увреди.

2. Регулиране на мощността и температурата

Друга много важно особеност е терморегулаторът. Той ще помогне да персонализирате уреда според вашите изисквания и това ще гарантира най-добрите резултати.

3. Покритие

Това е от съществено значение и е свързано с това доколко пресата или машата за коса може да увреди косата ви. Керамичното покритие е едно от най-добрите към момента. Те щадят най-много, както тънка така и дебела коса. Други варианти са титаниевите и алуминиевите плочи, но те не са толкова безвредни. 

4. Допълнителни екстри

Ако търсите професионални преси или маши за коса, трябва да заложите на модели с турмалин, йонизатор или кератин. Те предпазват много добре косата, а с някои от уредите бихте могли да си правите и терапия за възстановяване. Косъмът ще изглежда здрав и лъскав.

Приставките също са плюс. Има модели, които са комбинирани или имат допълнителни функции за едри къдрици, “вафлички”, четки за сресване, с топъл въздух, конусовидни и други. Въртящият кабел също е важна характеристика, защото предпазва от усукване и с този уред ще се работи по-лесно. Новите модели разполагат с аналогов дисплей, на който можете да следите градусите.

Модели

Сред пресите има модели за изправяне, къдрене, начупване, едри къдрици, ретро вълни. Машите са с различна дебелина според това колко големи да са вълните и прическите, които искате да си правите. Настройките на температурите могат да са различен брой като има варианти, при които те са до десет. Предлагаме уреди с различно по вид покритие, както и с разнообразни функции. Някои са в комплект със специален несесер, в който да ги прибирате или да се пренасят. В онлайн магазин Пазарувай лесно ще намерите голямо разнообразие на топ цени. 

Критерии за избор

За да откриете идеалната преса или маша за коса за вас, трябва да вземете предвид следните неща:

  • каква е целта на ползване – гладка коса, къдрене, начупване или друго;
  • мощността и регулирането на температурата са задължително условия при избора;
  • помислете какво покритие предпочитате и какво можете да си позволите според бюджета, който сте си отделили;
  • дали искате да има допълнителни функции, или това не е толкова важно за вас;
  • препоръчително е гаранционният срок да е поне една година.

След като помислите добре за всяка от тези характеристики и отсеете предложенията, ще попаднете на точната маша или преса за коса за вас.