Кухненски ножове - комплекти

Кухненски ножове - комплекти

Hide Sidebar Решетка Списък

Показване 1-40 от 242 продукта

2 3 4 5
Hide Sidebar Решетка Списък

Показване 1-40 от 242 продукта

2 3 4 5

Качествените кухненски ножове са задължително пособие за всеки готвач. Знаете ли кой нож за какво служи? А необходими ли са ви представители на всички видове? Най-добрият вариант е да се заредите с цял комплект, за да сте подготвени за всяка кулинарна ситуация.

Какви са видовете кухненски ножове?

На главния готвач

Без този вид не би била пълноценна нито една кухня и той присъства в почти всеки комплект. Дължината му е от 25 до над 30 см. Острието е дълго, широко, с триъгълна форма и леко извито. Подходящ е за рязане на почти всичко: от големи продукти, като зелка и тиква, през печено месо до гъби. Извивката на острието позволява на готвача да го люлее при рязане (особено полезно при обработването на свежи подправки).

За хляб

Този нож е с назъбено дълго острие – над 30-35 см. Освен за тестени изделия, е полезен също за нарязване на печено месо на порции, за разделяне на блатове на торта и др.

За белене

Той е малък с късо острие. С него е най-удобно да обелите и нарежете на парченца плодове и зеленчуци.

За месо

Острието му е по-тънко от това на главния готвач, а върхът е по-заострен. Така освен рязането на сурово и печено месо, е по-лесно също обезкостяването и филетирането.

Сантоку

С дълго широко и равно острие. Използва се за редица дейности: рязане на месо, зеленчуци и др. 

Универсален

Ако ножът на готвача или сантоку не са удобни за вас заради големия си размер, това е идеалното решение със средна големина, с което можете да нарежете всичко.

Какви комплекти предлагаме?

В тази категория сме събрали за вас разнообразие от практични комплекти от различни видове остри домакински ножове. Изберете този сет, който включва най-удобните и използвани от вас видове. Отлично решение са и за подарък. Луксозните красиви модели са комплимент за всяка кухня:

  • Комплекти от различен брой ножове: от 2 до 7;

  • С допълнителни прибори: белачка, ренде и др.;

  • С полезни аксесоари: дъска за рязане, точило;

  • Готварски сетове със стойка – някои от поставките са с доста нестандартна и атрактивна визия;

  • Комплекти в луксозна кутия;

  • Комплекти със специфично предназначение: за сирена, за десерти;

  • Цветни;

  • С керамично покритие.

Защо да купите от Пазарувай лесно?

Ние не просто продаваме продукти за кухнята и дома. Ние знаем кое е ефективно, удобно и качествено. Селектираме за вас проверено кухненско оборудване, което си заслужава, и го предлагаме на най-атрактивните цени.

Изберете своите безценни домакински помощници от онлайн каталога на Пазарувай лесно!