Готварски плотове за вграждане

Готварски плотове за вграждане

Hide Sidebar Решетка Списък

6 продукта

2 3 4 5
Hide Sidebar Решетка Списък

6 продукта

2 3 4 5

Защо правилният избор на кухненският плот за вграждане е толкова важен?

Защото се ползва дълговечно и трябва да подсигурява пълно удобство в домовете, където се готви активно. Трябва добре да се прецени кое ще е по-практично и изгодно:

  • газов вариант
  • електрически – класически, индукционен, халогенен
  • комбиниран

Ако се спрете на първия вариант, задължително е помещението да е проветриво, защото винаги има макар и малка вероятност от изтичане на газ. Предимството пък е, че нагряването е мигновено и газта е по-евтина от електричеството. За почитателите на китайската кухня, в която основно се използва уок тиган е задължително да има такъв котлон.  

По какъв начин е необходимо да се грижим за тях?

Плотовете от стъклокерамика, противно на съмнението което будят у някои, са по-лесни за поддържане от тези от миналото. Достатъчно е да се спазват някои прости правила, които всъщност важат и за останалите котлони. Трябва да пазите от попадане на захар – кристална, захарни сиропи, сладко, както и твърди насипни вещества. Също така не трябва да се пекат продукти директно на котлоните – патладжани, чушки, хляб. При изкипяване е достатъчно веднага да избършете с гъба, напоена в неабразивен препарат. При образуване на нагар е най-добре да използвате специални стъргалки.

Защо в „Пазарувай лесно” ще откриете най-доброто за Вас?

Екипът на магазина е посветил времето си на откриването на най-подходящите продукти за един перфектен дом. Търси правилната комбинация от високо качество, практичност, модерна визия и конкурентна цена.  Консултира, съветва и насочва клиентите си когато те се нуждаят от професионално мнение. Доставя направените покупки на посочен адрес в най-кратък срок, така че удоволствието от новата придобивка да не се отлага дълго във времето. Електроуредите винаги са придружени и от официална гаранция от производител.

Доверете се на иновациите в плотовете за готвене!

Вярно е, че цената на стъклокерамиката е по-висока, но всеки даден лев си заслужава. Защото това е истинска инвестиция, а не разход. Пести времето ви, почиства се лесно, удобно е и придава модерен вид на вашата кухня с елегантния си дизайн. Особено моделите, при които сензорните панели за управление са скрити под стъклото, усещането за компактност и стил, което дават е незаменимо. Няма никакво неудобство, почиства се с едно забърсване и омазнени копчета не загрозяват цялостната картина на иначе идеалната ви кухня. Създадени са да подарят мечтания комфорт!