Сокоизстисквачки и цитруспреси

Сокоизстисквачки и цитруспреси

Hide Sidebar Решетка Списък
Page

Показване 1-40 от 75 продукта

2 3 4 5
Hide Sidebar Решетка Списък
Page

Показване 1-40 от 75 продукта

2 3 4 5

Защо е необходимо да имате такъв уред в кухнята?

Ако досега сте ползвали пластмасови прибори само за изцеждане на цитруси, вече можете да осигурите много по-голям асортимент от сокове на вашето семейство.  В тези машини можете да приготвите фреш от всякакъв плод или зеленчук. Така ще набавите на организма всички витамини, които са нужни за здравето и имунитета. Децата особено, се нуждаят ежедневно от богата гама пресни продукти, за да преодоляват ситуации на вируси. Освен това, в една красиво изглеждаща напитка, винаги можете да „скриете” полезни, но не толкова любими като вкус продукти като целина, магданоз, спанак и др.

С какво могат да бъдат полезни сокоизстисквачките?

Тези уреди са безценни за всички, които търсят своята порция свежест всеки ден. Ето и някои от неоспоримите плюсове:

  • Течностите се усвояват много по-бързо от организма, сравнено с твърдата храна, т.е. по светкавичен начин се зареждате с енергия
  • Всичко е прясно, няма топлинна обработка –  полезните вещества се поемат в най-качествения им вид
  • Пиете когато и колкото поискате
  • Консумирайте веднага след изцеждането
  • Не се лишавате от така необходимите витамини, минерали, ензими, фибри, захари и др.
  • Работи се лесно и бързо

Какво разнообразие от видове ви предлага „Пазарувай лесно”?

Електронният магазин работи с едни от най-добрите производители на цитруспреси и сокоизстисквачки като Gorenje, Rohnson, Singer, Severin, Fagor, De Longhi, Moulinex, Philips, Bosch, Jata, Tefal, Kenwood  и др. Изборът е богат, тъй като покупката на тези уреди отдавна не се приема за ексцентричност, а е по-скоро задължителна за всеки, който цени здравето си. Клиентът може да избере продукт според нуждите си и предвидения бюджет. Преди да се направи поръчка, е удачно да се организира пространство за машината в дома, за да бъде на удобно място за ежедневно ползване.

Купете машина за сок и зарадвайте семейството си!

Сутрините ще започват с коктейл от пъстри цветове и букет от витамини. Няма да е необходимо да купувате хапчета в опаковки, за да сте здрави и жизнени. Чрез сокоизстисквачките можете да си набавите свежа напитка от моркови, копър, джанки, рукола, ябълки, круши, грозде, сливи, малини, ягоди, боровинки, къпини, пъпеш, диня и всякакви екзотични плодове, за които отдавна мечтаете. Позволете на децата да се включат в приготвянето – така процесът ще бъде едновременно забавен и образователен. След употреба измийте грижливо отделните части, за да не се развият бактерии.