Хлебопекарни

Хлебопекарни

Hide Sidebar Решетка Списък

23 продукта

2 3 4 5
Hide Sidebar Решетка Списък

23 продукта

2 3 4 5

Защо е хубаво да имате такъв уред вкъщи?

Нажежила се е темата за хляба, в който си позволяват да слагат оцветители за брашно, избелващи препарати, непозволени добавки и т.н. Истината е, че никой не знае как точно се случват нещата при големите производители, затова е най-добре човек да се погрижи сам за насъщния на семейството си. Всичко може да се случва без ръчно месене, без лепкави пръсти и часове чакане тестото да втаса. Отново машина ще отмени човека, за да му спести от ценното време и да му подари неповторим вкус. Вида всеки избира сам – може да е ръжен, бял, типов, от лимец… А защо да не бъде великденски козунак?!

Как се пече в хлебопекарните?

Толкова е лесно, че и децата ще се справят:

  • Избирате рецепта според указанията
  • Слагате необходимите продукти в съда
  • Нагласявате точната за целта програма
  • Уредът меси и поддържа температура за втасване
  • Печене
  • Изваждате от машината


Най-често фурните се продават с книжки с рецепти, които да ви улеснят. Обикновено има и опция за приготвяне на козунак. Разучете как функционират различните програми, за да използвате максимално възможностите на уреда. При високия клас хлебопекарни са добавени и екстри като „отложен старт” и „програма за бързо изпичане”.

Защо в Пазарувай лесно ще намерите най-добрите цени?

За да бъдат клиентите напълно доволни от избора си, екипът на електронния магазин ежедневно проследява цените на предлаганите стоки в мрежата, за да предложи  най-добрите оферти. Асортиментът е така подбран, че освен висококачествени уреди, всеки да намери точната цена за възможностите си. А в дните, в които са обявени промоции „Пазарувай лесно” гарантирано няма никаква конкуренция. Ето как плащането се превръща в удоволствие.

Денят започва с топъл хляб от домашната пекарна

Най-приятното събуждане е от аромат на кафе, ще кажат някои, но това звучи твърде традиционно. А ако под вратата се е промушила парата от прясно изпечен хляб, дали няма крачките към кухнята да се забързат. И върху масата бързо да се появят масло, мед, домашен конфитюр от малини, или може би лютеница и сирене. После назъбеният нож да наруши  целостта на хрупкавата кора, оформяйки тънки филии. Каква сутрин само, какъв вкус!