Стойки, поставки и релси

Стойки, поставки и релси

Hide Sidebar Решетка Списък

Показване 1-40 от 235 продукта

2 3 4 5
Hide Sidebar Решетка Списък

Показване 1-40 от 235 продукта

2 3 4 5

Държачите са чудесен начин за съхранение и организиране на ролки за кухненска хартия. Те могат да се използват във всеки тип кухня, независимо дали е голяма, или е малка. Могат да се монтират на стената или да се поставят на плота.

Релсите за ножове са чудесен начин за съхранение на ножове. Тези продукти се предлагат в различни форми и размери, така че можете да намерите този, който отговаря най-добре на вашите нужди. Функционални стойки, поставки и релси можете да откриете при нас, в онлайн магазин Пазарувай лесно, на уникални цени.

Предимства на кухненската хартия

Във всеки дом универсалната кухненска хартия заема важно място – дали ще е на поставка, стойка или прибрана в някой шкаф, тя е полезна за всяка домакиня. Можете да използвате хартията да попивате мазнината от шишето със зехтин или олио. Тя е популярен продукт, който използваме в ежедневието си и можете да се възползвате от поставки.

Кухненската хартия е необходимост за всеки дом и има много причини, поради които винаги трябва да имате под ръка. Може да ви потрябва като салфетка или продукт за почистване на разлято, а също и като кърпа за подсушаване на съдове. Подходяща е за почистване на плотовете или повърхности. Тя трябва да е наблизо през цялото време, за да имате бърз достъп до нея, затова са подходящи различни модели стойки или поставки.

Поставката за кухненска хартия е проста, но необходима функция във всяка кухня, като можете да откриете и луксозни дървени и порцеланови модели. Обикновено се монтира на стената близо до мивката и осигурява място за държане на хартиени кърпи, салфетки или други аксесоари за почистване. Има много различни опции, когато става въпрос за избор на държач на хартия, които можете да разгледате в Пазарувай лесно, както и много интересни дизайни. 

Релси и стойки за ножове

Релсите и стойките за ножове са два вида кухненски прибори, които предпазват вашите остриета от изтъпяване или повреда. Предпазват и от порязване при хващане на нож, което е често срещан проблем в кухнята. Те обикновено са направени от метал и се предлагат в различни дължини. В повечето случаи имат дупки в края, за да закачите ножовете си на тях. Единственият им недостатък е, че могат да бъдат трудни за почистване и заемат място на плота. Стойките са по-удобни, защото могат да се поставят на всякаква равна повърхност, но не са толкова издръжливи като релсите за ножове, тъй като обикновено се правят от пластмаса вместо от метал.

Какво още можете да откриете

Пазарувай лесно предлага както интересни модели стойки, поставки и релси, така и различни видове комплекти и аксесоари:

  • органайзери – кухненските органайзери са елементи, които ви помагат да подредите продукти и съдове по-добре. Могат да се използват за съхранение на различни видове храни, съдове и прибори. Предлагат се много модели, които можете да сложите на масата, плота, да приберете в шкаф или да закачите;
  • аксесоари – аксесоарите вече са необходима част от всяка кухня. Не става въпрос само за приборите и тенджерите, но и за декорациите и други предмети, които ще направят стаята по-красива;
  • стойки, поставки и релси – те могат да имат различни функции, в зависимост от предмета, за който са предназначени.

Днес на пазара има много различни видове кухненски аксесоари, сред които можете да откриете подложки и лайсни. Някои от тях са много полезни, а други служат само за украса. Без значение от какво се нуждаете, ще можете да откриете всичко необходимо при нас.