Мултикукъри

Мултикукъри

Hide Sidebar Решетка Списък

20 продукта

2 3 4 5
Hide Sidebar Решетка Списък

20 продукта

2 3 4 5

Защо мултифункционалните уреди стават все по-търсени от домакините?

Защото на практика в тях може да се приготви всичко – пица, торта, яхния, месо, риба, зеленчуци, ризото и др. И съвсем естествено е, всеки който има ежедневна ангажираност в кухнята, да търси интелигентно, автоматизирано решение, което по възможност да гарантира съвършено удобство и лекота на употреба. И дори да звучи невероятно, това са вече реално съществуващи машини, които блестящо се справят с изобилстващия асортимент на домашното меню. Достатъчно е да се разучат добре инструкциите и приложените напътствия.

Какви видове има?

  • Конвекторна фурна – в нея готвенето се извършва благодарение на циркулиращ горещ въздух, което позволява ползването на минимално количество мазнини.  Изключително пестелива при ползването на енергия – може да направи икономия до 45%.
  • Уред за бавно готвене, мултикукър или комбинация от двете – готвенето е бавно, на ниска температура и храната запазва всичките си полезни вещества.
  • Фритюрници за здравословно пържене – те позволяват продуктите да получат апетитен загар посредством циркулацията на горещ въздух в кошницата. Така храната e изкусителна, но и нискокалорична.

Защо да купите от „Пазарувай лесно”?

Защото е събрал и изложил в една платформа най-доброто от всички висококачествени уреди, производство на доказали се фирми в света. Освен това работи на конкурентни цени, глези клиентите си с атрактивни промоции и превръща пазаруването в едно приятно и забавно преживяване.  Дори не е необходимо да напускате дома си – разглеждате, запознавате се с параметрите, сравнявате възможности, подбирате оферта по джоба ви и правите заявка. Останалото ще го свърши професионален екип, чак до получаването на стоката в дома ви – лесно, бързо и приятно.

Време е да се насладите на съвършено удобство!

Искате да приготвяте любимите си ястия ежедневно, без това да ви коства много усилия и дълъг престой около печката – решение има, само изберете най-подходящата машина за вас и семейството ви. Тя готви умно, професионално, запазва храната топла, пести енергия, лесна е за почистване и пренасяне, щади талията ви. Дизайнът също е в крачка с времето, така че кухнята да не е лишена от модерна нотка и елегантно присъствие. Особено в домовете, където има деца, такава придобивка е направо безценна. Тя подарява повече време на родителите за игри, разходки и забавления с малчуганите.