Хладилни кутии, чанти и аксесоари

Хладилни кутии, чанти и аксесоари

Hide Sidebar Решетка Списък
Page

Показване 1-40 от 100 продукта

2 3 4 5
Hide Sidebar Решетка Списък
Page

Показване 1-40 от 100 продукта

2 3 4 5

Хладилните чанти изглеждат като преносими кутии, която служат за изстудяване на храна или напитки. Най-често в тях са поставени кубчета лед, за да помогнат за охлаждането. Тези чанти се използват по време на ваканции, къмпинг, почивки, риболов и други. Особено полезни са през летния период, защото предпазват продуктите от разваляне и са перфектни за плажни партита.

Видове хладилни чанти и кутии

Има няколко вида, от които да избирате. Това са:

1. Малки персонални модели

Те са компактни и леки и са подходящи за хора, които правят преходи като планинари или обичат разходките, комбинирани с хапване.

2. Големи

Създадени са специално за тези, които често ходят на къмпинг, излети, пикници. Могат да се ползват редовно и са практични и удобни. Всяка хладилна чанта или кутия има капацитет на вместимост. Този вариант е много подходящ за къмпинг, когато пътувате с кола към избраната дестинация.

3. Твърди 

Те са с външна и вътрешна полиетиленова обвивка. Изолацията им най-често е от полиуретанова пяна, а повърхността на по-евтините варианти е от PVC. Има и модели, които са електрически 12/220v, 12/230v. Те се захранват като се включват в тока и след това изстудяват и задържат студени напитките и храните за доста дълъг период.

4. Меки

Те са най-подходящи за хора, които предприемат дълги походи, защото са много по-леки. Ако сте решили да отидете на излет, можете да се насочите и към кошниците с охладител. Външната част на тези меки варианти е изработена от плат, а вътрешната най-често е с подплата PEVA или алуминиево фолио, което подобрява изолацията. Те имат и поне две разделения за продуктите, удобни дръжки и презрамки за носене. Като недостатък може да се посочи, че продължителността на изстудяване е малка. Затова при тях се препоръчва да се поставят охладителни пакети.

Освен тези най-често срещани модели, можете да откриете и раници, с помощта на които да охлаждате вашите продукти, когато сте на разходка.

Аксесоари за хладилни чанти и кутии

Производителите са се погрижили да ви улеснят и затова са създали различни допълнения към хладилните кутии. Аксесоарите са:

  • Охладителни пакети – това е много важен аксесоар, особено ако се нуждаете от по-продължително съхранение. При тях съдържанието е вода или гел, оцветени в син цвят и нетоксично вещество, което да охлажда по-дълго време. Формите, които се предлагат са различни, като има меки и твърди варианти от пластмаса. Поставят се на дъното на хладилната чанта или кутия, както и до стените. Можете да ги използвате многократно и се мият лесно. Преди да ги използвате, трябва да бъдат поставени в хладилника или фризера между 4 и 10 часа. Има видове, които служат и за затопляне. Те трябва да се поставят в микровълновата фурна, като преди това се увиват в кърпа;
  • Термоси и бутилки – този аксесоар е особено важен, когато сте на излет или пикник. Пиенето на течности е задължително за туристите, особено в топлите месеци и затова бутилките са много важни. На пазара се предлагат различни видове бутилки – пластмасови, алуминиеви, термоси от неръждаема стомана, както и термо чаши. Хладилните чанти и аксесоари се предлагат в разнообразни цветове, форми и са направени от различни материали. 

При нас, в онлайн магазин Пазарувай лесно, ще можете да изберете най-подходящата за вас, като можете да подарите и такава на своето дете, тъй като в каталога има много красиви мини детски модели на топ цени.