Сандвич тостери и гофретници

Сандвич тостери и гофретници

Hide Sidebar Решетка Списък
Page

Показване 1-40 от 59 продукта

2 3 4 5
Hide Sidebar Решетка Списък
Page

Показване 1-40 от 59 продукта

2 3 4 5

Как сандвич тостерите и гофретниците помагат в домакинството?

Марки като Tefal, Philips, Singer, Moulinex, Rohnson, Russell Hobbs, Severin и др. постоянно се грижат за удобството и комфорта на домакинствата. Сандвич тостерите са лесни за употреба, компактни са, почистват се лесно, благодарение на незалепващото си покритие и пазят от изгаряния посредством ненагряващата се външна повърхност. Понякога уредите са комбинирани, с възможност за приготвяне и на гофрети. В някои случаи плочите могат да се свалят и да се почистват в миялна машина. Дизайнът и цветовете са многообразни, в унисон с модните тенденции сред техниката.

Как улесняват в ежедневното приготвяне на закуската?

Времето е премерено до минутата, а искате прясно изпечена закуска, без много усилия. Включете уреда-вълшебник и докато той загрее приготвяте квадратни, кръгли или триъгълни филийки с плънка между тях. Ако сложите кашкавал, освен от препечената коричка, удоволствието при яденето ще дойде и от разтеклите се дълги „ластици”, които винаги предизвикват усмивки в околните. Имате и вариант 2, ако уредът е комбиниран. Топли гофрети, с приготвено от вечерта тесто. Поднасяте със сирене, домашно сладко или мед.

Защо да купите от „Пазарувай лесно”?

Защото е лесно, бързо и най-вече сигурно. Освен на нова придобивка ще се радвате на коректно отношение и професионално консултиране. И още:

  • Получавате качествен продукт с приложена гаранция
  • Можете да замените при изникнал технически проблем
  • Избирате между доказани марки
  • Цените са според джоба
  • При нужда телефонирате за консултация на посочения телефон
  • Възползвате се от обявени промоции и спестите
  • Стоката ще бъде доставена в дома ви

Нека децата да изберат сандвич тостера!

Бъдете сигурни, че ще се справят блестящо с подбора, защото те са най-големите почитатели на закуска скрита между две препечени филийки, често поднесена с кетчуп. Предложенията в магазина изобилстват и няма да е трудно да се спрете на най-подходящото за вашия дом. Подарете си удобство, зарадвайте семейството си с отдавна желания майстор на сандвичи и гофрети. Със сигурност сутрините ще се превърнат в най-забавната част от деня – един добър старт преди работа или училище.