Домашен текстил

Домашен текстил

Hide Sidebar Решетка Списък
Page

Показване 1-40 от 160 продукта

2 3 4 5
Hide Sidebar Решетка Списък
Page

Показване 1-40 от 160 продукта

2 3 4 5

Домашният текстил е важна част от обзавеждането на дома. Изборът на памучни тъкани и подходящи цветове ще придаде на дома уютна обстановка.

Разновидности и приложение на домашния текстил

Домашният текстил е подходящ за всяка стая вкъщи. Пазарът предлага широка гама от платове и размери според вашите нужди. Ние от онлайн магазин Пазарувай лесно ще се опитаме да дадем най-важните отговори за приложението на домашния текстил:

  1. Спално бельо – изборът на спални комплекти изисква повишено внимание. Точните покривала, олекотени завивки и меки одеяла, чаршафи и калъфки ще допринесат за комфорта ви в това помещение. Микрофибърните олекотени завивки са изработени от антиалергични и екологично чисти материали, лесни са за поддръжка и не се мачкат.

  2. За баня – също има водещо значение при обзавеждането. Пазарът предлага различни марки, модели и размери, а също така широка гама от цветове на хавлии, халати и хавлиени кърпи. Ние от онлайн магазин Пазарувай лесно препоръчваме използването на памучни продукти, тъй като те имат способността да попиват със значителна бързина.

  3. Домашен текстил на плажа – жадуваната почивка също изисква прецизност при избора на използваните продукти. Това способства за комфортно преминаване на дните. Ако сте избрали плажната ивица да бъде мястото, където ще прекарате отпуската или свободното си време, то точните плажни кърпи са един от аксесоарите, който трябва да изберете с повишено внимание. Нашите специалисти препоръчват избора на плажни хавлии от микрофибърни влакна, тъй като тъканната текстура определя качествата. За плажните хавлии е важно да са тънки, компактни и да притежават абсорбиращи свойства.

Предимства на домашния текстил

Комфортът у дома и на всяко друго място се определя от дизайна на обзавеждане, но и от артикулите към тях. Нашите специалисти предлагат списък с предимствата при използване:

  • Изработен е от екологично чисти материали;

  • Изработен е от лесни за изпиране и поддръжка материи;

  • Продуктите са антиалергенни;

  • Достъпни цени и широко разнообразие.

За уюта и чувството на комфорт се нуждаете от продукти, които ще доставят удоволствие на сетивата и ще предизвикат невероятни усещания. Домашният текстил е част от детайлното обзавеждане, а голямото разнообразие от продукти дава възможност на клиентите да експериментират с цветове и тъкани. Използването му дава възможност за свободно проектиране на дома, който да се превърне в мястото, където всеки член на семейството ще се завръща с удоволствие.