Тенджери и касероли

Тенджери и касероли

Hide Sidebar Решетка Списък

Показване 1-40 от 996 продукта

2 3 4 5
Hide Sidebar Решетка Списък

Показване 1-40 от 996 продукта

2 3 4 5

Направата на вкусни ястия е нещото, към което се стреми всяка домакиня. За да може да постигне това, трябва да се е снабдила с качествени малки и големи тенджери и касероли, за да готви удобно и с перфектен резултат.

За да можете по-лесно и бързо да изберете тенджерите и касероли има няколко неща, които може да са ви от помощ.

Какъв тип тенджера или касерола може да се използва според котлона, който имате?

Това е едно от най-важните решения, защото ако материалът, от който са изработени не е подходящ за вашата печка, няма да можете да ги ползвате – ще се повредят или деформират по-бързо, а има възможност да повредят и самия котлон. Обикновено котлоните са изработени от:

  1. Керамика

При керамичен плот можете да използвате всички тенджери и касероли с изключение на медни. Трябва да се уверите, че моделът, който сте избрали, е с гладко дъно и плоска основа, за да има най-добър контакт между плота и съда. Има възможност за използване и на чугунени варианти, но трябва да внимавате да не се плъзгат по котлона, защото могат да причинят повреда на покритието.

  1. Обикновени електрически котлони.

Предимството им е, че са съвместими с всякакъв вид готварски съдове за готвене.

  1. Газ

Също може да използвате всеки тип съдове на газов котлон. Ако изберете лек вариант с по-тънка основа, тя няма да задържи топлината толкова добре, колкото тези с по-дебела основа. Регулирайте пламъка, за да намалите кипенето и да предотвратите преливане на ястието извън съда. 

  1. Индукция

Индукционните котлони стават все по-популярни, но не са съвместими с всички тенджери и касероли. Ако използвате грешен модел, той или няма да се нагрее, или индикаторът ще започне да мига. Единствените подходящи са тези с магнитна основа като чугун или неръждаема стомана. Чистите алуминиеви или медни съдове ще работят, но само ако основата е свързана с магнитен метал.

Изберете Пазарувай лесно

При нас можете да намерите голямо разнообразие от всякакви съдове за готвене. По-голямата част от марките, които предлагаме, са немски, качеството е високо, а цените са достъпни. Ще откриете и различни размери тенджери и касероли, с незалепващо покритие, с капак, дръжки и в комплект с други аксесоари. Поръчката става бързо и лесно, както и доставката. Ако имате въпроси, можете да се свържете с нашия екип и да получите отговор.