За градината

За градината

Hide Sidebar Решетка Списък

Показване 1-40 от 1543 продукта

2 3 4 5
Hide Sidebar Решетка Списък

Показване 1-40 от 1543 продукта

2 3 4 5

Градината е мястото, където прекарваме свободното си време. Подходящите пособия в нея ни помагат да я поддържаме добре, а наличието на различни шезлонги, басейни и прочее ни дава възможност да се насладим на заслужен отдих.

Продукти за поддръжка

За градината, в която има растения, без които тя не би изглеждала чак толкова привлекателна, са необходими съоръжения, с които да поддържате правилно растителната маса. Ние от онлайн магазин Пазарувай лесно бихме искали да ви запознаем с продуктите, които със сигурност ще улеснят живота ви:

  • градински ножици – те са абсолютно подходящи за рязане на всякакви клони. Максималният диаметър на среза достига до 50 милиметра. Този тип продукти са леки и не ви причиняват дискомфорт, докато ги държите. Добре е да търсите ножици за градината с разпределяне на силата на рязане, както и остриета с покритие PTFE, за да намалява триенето;
  • триони – Fiskars е доказана холандска марка, чиито съоръжения се характеризират с безупречно качество на изработка и дълготрайност. Градинските триони трябва да имат професионални остриета, което ще олекоти значително работата ви. Балансираното разпределение на теглото ще се погрижи да не се уморявате бързо. Добре е да избирате трионите със здрави дръжки, като гледайте те да са противохлъзгащи. Сменяемите остриета дават възможност да подмените само тях при изхабяване, без да се налага да заменяте самото съоръжение;
  • лопати – препоръчително е да залагате на лопати със заострени остриета, които ще ви помогнат лесно да копаете и да срязвате корените. Избирайте съоръженията с възможност за регулиране на височината. Така ще може да ползвате съоръженията независимо от височината ви.

Не забравяйте, че докато работите в градината си, ръцете ви трябва да са добре защитени. Доверете се на ръкавици, които са подходящи за ползване по време на градинската работа. С тях винаги ще имате солидна защита за кожата си.

Забавление и почивка в градината

Освен за красота факт е, че градината се явява и идеално място за почивка. С наличието на всички необходими пособия, тя може да се превърне в забавно удоволствие, от което да трупате спомени. За да си осигурите това, ще са ви необходими някои помощници под формата на аксесоари за декорация, както и пособия, с които ще може да зарадвате децата и да им осигурите начин да преборят скуката:

1.Декорации – освен перфектната поддръжка, за градината и нейната красота са необходими и декоративни елементи, които да ѝ придадат изтънченост и допълнително изящество. Соларните лампи получават енергия от слънцето, и осветяват меко. Предимството им е, че не хабят електрическа енергия и са безопасни за ползване. Може да декорирате и с подходящи фигурки, които да подчертаят красотата на растенията в нея.

2.Люлки – съществуват такива, наречени тип хамаци. Те тежат около три килограма и са подходящи за почивка. Хамаците са определени и като детски люлки, а безопасността за деца е гарантирана от високото качество на производство.

3.Барбекю в градината – може да избирате измежду газови барбекюта, които са част от ергономичните контролни уреди. Те притежават емайлирана метална плоча и скара, а дръжката е поставена върху капака за лесно отваряне. С автоматичното пиезо запалване няма нужда да се притеснявате, ако времето е по-ветровито, а в шкафа с една врата, преспокойно се побира газовата бутилка. Барбекютата на дървени въглища са класически вариант, който може да закупите като керамично или барбекю с поставка. Последното е с вместимост до десет души.

За градината може да изберете между басейни с различни размери, в които да се охлаждате в летните дни, чадъри за предпазване от слънцето и шезлонги, на които да почивате удобно. Подходящите маси за хранене са идеалното решение за вечеря навън, а в комплектите са включени и столове. Ако случайно времето се развали, може да разчитате на закрилата на шатрите, които отново са с различни размери. Цените на градинските продукти са достъпни за всеки бюджет.