Сервизи за хранене

Сервизи за хранене

Hide Sidebar Решетка Списък
Page

Показване 1-40 от 59 продукта

2 3 4 5
Hide Sidebar Решетка Списък
Page

Показване 1-40 от 59 продукта

2 3 4 5

Част от презентацията на ястието, което поднасяте, е за него да бъде избран точният съд. Пазарът разполага с широка гама от сервизи за хранене. По тази причина избирането им може да се окаже не чак толкова лека задача.

Спецификации

Част от дизайна на масата, освен декорацията, са и точните сервизи за хранене. Те оказват въздействие върху гостите и винаги хващат окото им. Ние от онлайн магазин Пазарувай лесно конкретизираме нещата, които трябва да имате предвид, преди да се спрете на определени сервизи:

  • Честота на използване – този критерий е важен за определяне на материала на изработка. Ако те ще ви служат за всекидневна употреба, то ви препоръчваме да са керамични или порцеланови. Този материал гарантира здравината на посудата, а заедно с това и експлоатацията ѝ за дълго време;
  • Съчетание с интериора – пазарът гъмжи от сервизи за хранене, различни като модели и цветове. Съветваме ви при избора да не пропускате този фактор и да оглеждате внимателно детайлите. Откъм цветове е популярен класическият бял, който се съчетава идеално с всеки интериор. Ако предпочитате да излезете извън рамките на традиционното, винаги можете да изберете и други видове, отговарящи на вкуса ви и на цялостната визия на трапезарията;
  • Форма – модите се променят и хубавите сервизи за хранене не се ограничават само в традиционната кръгла форма. Според специалистите изборът на различни форми като квадрат, овални купи и чинии за основни ястия или пък правоъгълни форми внася не само модерност, но и допълнителен стил на масата. Когато избирате детски сервизи за хранене, именно разнообразието от форми привлича интереса на децата към храната. Луминарк е водещ производител, който предлага качество и разнообразие.

Съхранение, цена и поддръжка

Тези три елементи са точно толкова важни, колкото и по-горе изброените детайли. Когато избирате кухненските сервизи за хранене, е добре да прецените пространството на шкафовете, в които възнамерявате да съхранявате чиниите и купите. Големият избор от диаметри на пазара е възможност да изберете посуда за по-големи или по-малки пространства. Не забравяйте, че сред частите на комплектите са купите, които са разнообразни като модели – дълбоки за супа, десертни, както и купички за ядки.

Цените на посудата също не са за подценяване като фактор. Дори би могло да се каже, че те доста често се оказват в центъра на събитията. Определят се от частите в комплекта – тези с по 3 части са по-евтини, следователно тези с повече са по-скъпи.

Правилната поддръжка на сервизите за хранене ще способства за по-дългия период на експлоатация и ще ви улесни в почистването. Търсете посуда, която може да се използва в микровълнова фурна и да се почиства в съдомиялната машина.