Уреди за здравословно готвене и фритюрници

Уреди за здравословно готвене и фритюрници

Hide Sidebar Решетка Списък
Page

Показване 1-40 от 66 продукта

2 3 4 5
Hide Sidebar Решетка Списък
Page

Показване 1-40 от 66 продукта

2 3 4 5

С какво са по-различни фритюрниците за здравословно пържене от обикновените?

Те позволяват продуктите да получат така примамливия загар и неповторим вкус посредством циркулацията на горещ въздух в кошницата. Така храната не се напоява с мазнина, нискокалорична е и щади стомаха. Покритието на съда е незалепващо, за да предпази от залепване.  Освен здравословния ефект, се спестяват средства за олио, из къщата не се стелят мазни пари и почистването е незначително . 

Как да се грижите за своя фритюрник?

  • Не смесвайте мазнини – всяка достига температурата на пържене по различно време
  • Не ползвайте мас и фъстъчено масло – предизвикват дим и оставят лош привкус на храната
  • Изсипвайте мазнината в друг съд, ако не пържите често
  • Смяна на олиото – минимум на 5 пържения, ако ползвате фъстъчено, соево или слънчогледово. При по-продължително ползване мазнината гранясва
  • Филтрите – сменят се на 20 пържения, но това зависи и от вида им. За риба е добре да се ползва отделен
  • Почистване – използвайте гъба, топла вода и препарат за миене. Ако инструкциите позволяват, ползвайте миялна машина

Защо да изберете „Пазарувай лесно”?

Предложения валят отвсякъде, уредите стават все по-модерни и функционални, а изборът все по-труден. Улеснете задачата си и се доверете на екип с дългогодишна практика в избора на висококачествени електроуреди. Той ще предложи гаранция за продукта и бърза доставка до дома ви, защото знае колко цените времето си. Ако все пак ви измъчват съмнения, можете да се обадите на посочения телефон и да обсъдите стоката, на която сте се спрели.

Изберете своя варинат за пържене

Предложения има за всички, дори за почитателите на здравословното хранене. Нужно е само да си харесате уред с предпочитаните параметри и удовлетворяващ ви дизайн. Поръчката става в няколко стъпки – лесно и бързо.
Не отлагайте повече, време е да приготвите любимите си пилешки хапки и хрупкава дребна риба. Повод да съберете приятели, хем да споделите мезето, хем да  представите новата си придобивка.