Уреди за варене на ориз и други

Уреди за варене на ориз и други

Hide Sidebar Решетка Списък

25 продукта

2 3 4 5
Hide Sidebar Решетка Списък

25 продукта

2 3 4 5

Защо тези уреди са царе в приготвянето на здравословна храна?

Защото готвенето се извършва в специални кошници с дупки, така че горещата пара спокойно да циркулира из съда и продуктите да се варят в собствения си сос. Те нямат пряк контакт с течността под тях и запазват по-голямата част от полезните си вещества. Чрез този метод могат да се приготвят месо, ориз, риба, зеленчуци и дори десерти. На практика не е необходима никаква мазнина, което прави ястията както много вкусни, така и изключително здравословни.  От водата или бульона могат да се направят сосове, които да допринесат за финалния щрих преди поднасяне.

Как улесняват готвенето?

Повечето от предлаганите уреди са на няколко етажа, което позволява да се приготвят едновременно  няколко ястия. Това спестява значително от времето за готвене, а също и електроенергия. Освен това няма предварително запържване, поетапно добавяне на продукти, разбъркване, опасност от изкипяване и т.н. Всичко става лесно и бързо. В някои от случаите има приставки за варене на яйца. Високият клас предлага автоматично изключване, задържане на топлината в края на готвенето, контейнер за запарване в сосове и маринати,  компактно съхранение на купите една в друга.

Защо да купите от „Пазарувай лесно”?

С внимание и грижа екипът на електронният магазин е подбрал за своите клиенти модерни, висококачествени уреди на водещи производители като Tefal, Philips, Severin, Russell Hobbs и испанската Jata. Цените варират в голям диапазон така, че всеки да може да си позволи покупка. Дизайнът грабва вниманието и би паснал на вкуса дори на най-претенциозните. Доставките са бързи, така че никой да не загуби търпение в продължително чакане на новата си придобивка. В случаи на неясноти или нужда от повече информация, на посочения телефон любезно ще отговорят на всички въпроси.

Какво печелите, ако направите тази покупка?

За пароварките могат да се отбележат само плюсове, тъй като те улесняват ежедневието в кухнята, работят в полза на доброто здраве и превъзходния вкус. И по-конкретно:

  • Храната запазва натуралния си вкус
  • Месото и рибата стават много ароматни, ако в бульона се сложи букет от билки
  • Готвите няколко неща едновременно
  • Доближавате се до екзотиката на азиатската кухня
  • Пестите време и ток
  • Храните се здравословно всеки ден