Свещници и вази

Свещници и вази

Hide Sidebar Решетка Списък

Показване 1-40 от 412 продукта

2 3 4 5
Hide Sidebar Решетка Списък

Показване 1-40 от 412 продукта

2 3 4 5

Украсата на помещението винаги говори за стил и внася уют в обстановката. Изборът на украса е доста разнообразен. Най-предпочитаните елементи са цветя и свещи. Те внасят романтична атмосфера, изящество и изтънченост. По тази причина ние от онлайн магазин Пазарувай лесно ще ви обърнем внимание на красивите вази и свещници, с които можете да декорирате дома си.

Избор

Със сигурност не ви е странно, че тук също е редно да обърнете внимание на спецификации, сред които:

1. Материал на изработка – най-често са от керамика, метални, стъклени и дървени. Керамичните свещници препоръчваме да използвате за декорация на маси, както и кристалните вази. Ако ще декорирате помещение като коридор, е добре материалът да не е чуплив – най-препоръчително е да сложите продукти от дърво или метал.

2. Цена – тя се определя от марката и големината на продуктите.

3. Предназначение – тук имайте предвид мястото, за което ще използвате продуктите. Особено важен аспект е това при избора на вази, тъй като от това зависи и размерът им.

Разновидности

По-горе изяснихме общите характеристики, на които е добре да отделите внимание. За да улесним избора ви на свещници и поставки за цветя, следващите редове са отделени за разновидностите им:

  • Вази – освен известните ви вече характеристики, като материал на изработка, цена и местоположение, при избора трябва да имате предвид, че съществуват две разновидности – настолни и подови. Откъм цветове също има голямо разнообразие – едноцветни, многоцветни или прозрачни. Формата и големината избирайте според цветята, които ще слагате. Височината на чашите също има отношение към цветята. Високите чаши са подходящи за цветя с по-дълги дръжки, а за изкуствените може да използвате такива със средни чаши. Керамичните вази имат необичайни форми, но винаги привличат положителен отзвук;
  • Свещници – тези декоративни поставки датират от миналото, когато свещите се използват за осветление. Днес са част от почти всеки дом и имат обредна или декоративна функция. Модерните са порцеланови, да са изработени от дърво, стъкло или метал. Основните разновидности се определят според материала на свещите – чаени, блок или обикновени. Важно е да знаете, че има комплекти за чаени свещи, които ви позволяват впечатляваща подредба. За маси са подходящи класически, високи поставки за свещи. Те придават тържествен вид на обстановката. В случай че искате да създадете романтична атмосфера, можете да използвате стенни свещници. С поставянето на свещите на ключово място светлината придава мистичен и загадъчен вид.

При покупка на поставки за свещи и вази ви препоръчваме да залагате на директни вносители, които гарантират качество. Модерните свещници имат по-високи цени спрямо класическите, което се дължи на материала на изработка.