Калъфи за съхранение, закачалки и органайзери

Калъфи за съхранение, закачалки и органайзери

Hide Sidebar Решетка Списък

Показване 1-40 от 414 продукта

2 3 4 5
Hide Sidebar Решетка Списък

Показване 1-40 от 414 продукта

2 3 4 5

В натовареното си ежедневие, все повече се нуждаем от продукти, които да ни позволяват удобно и подредено да съхраняваме своите неща у дома. В гардероба, където държим своите дрехи, неизменно имаме нужда от закачалки, на които да окачваме различни лесномачкащи се дрехи. Калъфите за съхранение ни позволяват лесно да приберем дрехите, които не ползваме за сезона, а с органайзерите винаги можем да имаме под ръка любимата си козметика и да приберем на сигурно място инструментите си.

Какви закачалки ще намерите в онлайн магазин пазарувай лесно?

За различните помещения съществуват различни видове закачалки. Те се открояват с атрактивни дизайни и визии. Подходящи са за съвременните интериори, а с тях може да сте сигурни в правилната подредба на различните видове дрехи. За да ви помогнем да направите правилната покупка, която най-точно ще отговаря на нуждите ви, ние от онлайн магазин Пазарувай лесно ще ви запознаем със спецификите на всеки вид:

1.За стени – подходящи са за антрето. Някои модели са сгъваеми. Направени са от неръждаема стомана и пластмаса и са подходящи за използване дори в по-малки помещения.

2.За банята – те обикновено са в комплекти. Матираната им повърхност позволява безпроблемно да се използват в мокрото помещение.

3.За врати – подходящи са за закачане както на врата на стаята, така и на тази на гардероба. За якетата в студените месеци са перфектно решение, тъй като благодарение на това окачване те могат да изсъхнат сравнително по-бързо.

Съобразно дрехите, които ще окачвате се срещат и закачалки за съответните видове. Те обикновено са за стени или врати. За палтата може да използвате закачалки за стена или врата. Моделът „Buddy” е напълно подходящ за коридора, където може да окачите най-различни зимни аксесоари, в това число и тежките зимни палта и якета. Имате разнообразие от класически цветове – черно и бяло. Теглото от 0.3 кг ви позволява лесно и удобно да преместите закачалката, ако се налага. 

За какво служат органайзерите?

Както и наименованието на тези продукти подсказва, с органайзерите производителите целят да ви дадат възможност за организация на различните неща у дома. Някои модели са подходящи за прибиране и съхранение на инструменти. Всички знаем колко много място заемат кутиите, в които държите майсторските си пособия. С наличието на органайзерите няма нужда да се притеснявате нито за пространството, нито затова, че бихте могли да загубите нещо.

В кухнята, където би могло да се създаде доста хаос поради наличието на множество прибори и други кухненски пособия, органайзерите се оказват незаменим помощник. За шкафовете, където гъмжи от различни кухненски аксесоари и винаги недостига място, органайзерите за прибори се явяват практично решение. Видът притежава отделения, в които може да приберете приборите за хранене. Допълнителното джобче ви дава възможност да приберете други пособия, които са ви нужни. Може да закупите и органайзери за козметика, с които лесно и бързо ще откривате всяко червило, парфюм или друга необходима принадлежност. С него ще сложите край на безредието в дамската чанта и ще осигурите място в нея за други необходими неща.

Има и модели за съхранение на ключове, които са много удобни за закачане в антрето.

Какво представляват калъфите за съхранение?

Калъфите за съхранение са практично решение за прибиране на различни дрехи, включително бельо. Подобно на закачалките, при калъфите също има различни видове. За съхранение на бельо, ще са ви необходими калъфи за бельо с по-малки размери спрямо калъфите за дрехи. Плюсът на калъфите за съхранение е, че притежават ципове, с които няма нужда да се притеснявате от полепване на прахови частици.

За обувки, нашите специалисти препоръчват да използвате стелажи за съхранение, в които лесно и удобно може да ги приберете. Модерните метални закачалки биват стоящи и настолни. С органайзерите пък, винаги можете организирано да приберете различни неща, а наличието на калъфи за съхранение ще ви спести много главоболия при смяна на сезона. Цените на тези продукти се определят от размерите им, както и от марката производител.