Ютии и парогенератори

Ютии и парогенератори

Hide Sidebar Решетка Списък
Page

Показване 1-40 от 95 продукта

2 3 4 5
Hide Sidebar Решетка Списък
Page

Показване 1-40 от 95 продукта

2 3 4 5

Домакинските задължения заемат голяма част от ежедневието ни. Гладенето е неизменна част от тях. С развитието на технологиите се произвеждат все повече уреди, които улесняват живота ни. Системите за гладене не правят изключение. Ние от онлайн магазин Пазарувай лесно ще внесем повече яснота по отношение на тях.

Видове уреди за гладене

Системите за гладене са проектирани така, че да спестяват много енергия и усилия на домакините при осъществяване на процеса. Най-общо са разделени на четири групи:

  • Класически – най-популярни сред потребителите. Те са без излишни украшения, но отговарят на потребностите ни;

  • Икономични – считат се за най-бюджетните системи. Предназначени са за обработка на неголямо количество дрехи, а придвижването им на колела ги прави удобни за транспортиране;

  • Премиум клас – тук е включена професионалната гладачна техника. С този вид могат да се обработват големи количества дрехи и са особено предпочитани от бизнесите;

  • Многофункционални системи – както се подразбира от името, тези устройства комбинират множество функции. Те са практични, тъй като в един уред е комбинирана цяла система.

Разликата между ютии и парогенератори

Най-важно за пазара е удовлетворението на клиентите, което кара производителите да се стремят все повече да надграждат в продуктите си. Ютиите и парогенераторите не правят изключение. За да помогнем при избора на парогенератори и други гладачни уреди, ще разгледаме всеки от тях:

  1. Ютии

Съществуват класически, с пистолет за пръскане и на пара. Притежават функция за регулиране на температурата. Някои модели имат и система за самопочистване. Парните ютии са с керамични плочи, което ги прави незалепващи. Резервоарите им имат различна вместимост. Безкабелните са удобни за пътуване и чудесно способстват за изглаждане дори на най-упоритите гънки. Вертикалните с голям успех могат да се присъединят към компактните и удобни за ръчни гладения.

  1. Парогенератори 

Това са ново поколение системи за гладене, които осигуряват бързина и ефективност. Парогенераторите представляват ютии с вграден воден резервоар, който се свързва посредством маркуч. Те са с по-големи размери и са подходящи за гладене на голямо количество дрехи. Спокойно могат да се гладят фини материи, а мощността им способства за перфектни резултати. При избора трябва да обърнете внимание на някои фактори – мощност, сила на парната струя, налягане на парата, материал на изработка.

На пазара се предлагат различни марки и модели парогенератори и ютии. Съществуват ръчни парогладачки и станции за гладене с пара, които са подходящи за всеки тип тъкани. Разбира се, цените на всеки продукт са различни. Изборът между парогенератори и ютии е отговорна задача, но най-важно е да изберете уредите, които отговарят на вашите нужди.