Влагоуловители, дифузери и арома продукти

Влагоуловители, дифузери и арома продукти

Hide Sidebar Решетка Списък
Page

Показване 1-40 от 91 продукта

2 3 4 5
Hide Sidebar Решетка Списък
Page

Показване 1-40 от 91 продукта

2 3 4 5

Борбата с нечистия въздух е навсякъде около нас – у дома, в офиса или други помещения, където почти постоянно се натрупват прах, влага и неприятни миризми. По тази причина, използването на уреди за пречистване на въздуха и арома продукти е често срещана. Ние от онлайн магазин Пазарувай лесно ще ви запознаем с някои арома продукти и уреди за пречистване на въздух, които ще повлияят качеството му в често използваните от вас помещения.

Влагоуловители

Натрупването на влага може да предизвика не само естетично и козметично неудобство във вашия дом, но и редица негативни влияния върху здравето. Най-често срещаните такива са развитие на алергии и астма.

Високата влажност на въздуха се натрупва от некачествено строителство, дограма, или изолация. Против влага, нашите специалисти препоръчват използването на влагоуловители.

Влагоуловителите са известни още като обезвлажнители или влагоабсорбатори. В следващите редове ще ви запознаем с двата основни вида и разликата между тях, както и предимствата от използването на тези изсушители за въздух:

  • Пасивни и активни влагоуловители – основната разлика тук е, че първите работят без електричество, а вторите посредством него;
  • Разлика в цените – изразява се в по-дългата експлоатация на електрическите влагоуловители, както и според марката;
  • Способстват за премахване на прахови акари и плесен – използването на влагоуловители подпомага изсушаването на въздуха и премахва влажността, която е първопричина за размножаването на прахови акари и плесен;
  • Използването на влагоуловители облекчава симптомите на астма и ХОББ – това се дължи на свойството им да абсорбират влагата, която се явява враг номер едно за страдащите от астма и хронично обструктивна белодробна болест .

Когато купувате влагоуловители, ви съветваме да избирате компактни размери, които са подходящи за дома и всяко кътче в него.

Дифузери и други арома продукти

Ароматите са стимуланти на емоции и достигат много бързо до мозъка. Това е и причина ароматерапията да се прилага доста през последните години както за удоволствие, така и като полза за здравето. Ето какви арома продукти се срещат:

1.Дифузери – използването на дифузери с етерични масла влияе върху освежаването на въздуха. Употребата на дифузери ви дава възможност да контролирате през какъв период от време се разпръскват маслата и какво да бъде нивото на тяхната концентрация. Дифузерите не разчитат на топлина, за да изтласкват маслата, което ги прави предпочитани за употреба. Препоръчваме ви да използвате ултразвукови дифузери, защото не позволяват арома продуктите да се нагряват.

2.Ароматизатори – обикновено се използват за стаи, автомобили, салони за красота и прочее. Отстранява неприятните миризми и освежава въздуха. Съществуват и компактни размери, които са подходящи за чанта или гардероб.

Част от арома терапията са и ароматните пръчици. Тези продукти горят сами и се създават от ароматни вещества смлени на прах. Ароматните пръчици позволяват създаване на благоприятна атмосфера във вашия дом.