Технология на специалните вина Т.II

Код: 9789542921028
Виж всичко от: Хеликон
15,00 лв.
loader
Зареждане...
Описание
Петото издание на Технология на виното излиза в два тома: - Обща технология на виното - Технология на специалните вина Том II - Технология на специалните вина е посветен на: - класификацията на вината; органолептичната - дегустационната - оценка на вината; - специалната технология на белите, розовите и червените сухи (трапезни) вина; - специалната технология на десертните, полусладко, сладки и крепки вина; - периодичната (класическа) и поточната (непрекъсната) технология на естествено пенливите (шампанизирани) вина; - технологията на естествено пенливите билкови вина; - технологията на изкуствено газираните вина; - технологията на ароматизираните вина (вермутите). Това е първото ръководство, посветено изцяло на специалните вина, което дава възможност подробно да се разглеждат теоретичната същност и практиката на тези вина - технологичните схеми и периодичните (класическите) и поточните (непрекъснатите) линии за производството им. С Технология на специалните вина се запълва една празнота в нашата винарска литература. Надявам се книгата да стане ръководство за действие в ежедневната работа на инженер технолозите и на всички производители на специални вина. Авторът
Характеристики
Тегло (кг.)
0.198
Марка
Хеликон
Author
Трифон Иванов
Publisher
Дионис
Година на издаване
2011
Book Size
24x17
Book Pages
156
Cover Type
меки
ISBN
9789542921028
Доставка

Фиксирана доставка от 6.99 лв.

Безплатна доставка над 200 лв.

Доставките се извършват от куриерски фирми СПИДИ и ЕКОНТ. 

Срокът за доставка на територията на България е до 5 работни дни.

Разбери повече за начините на доставка

Ревюта
Оценка за продукт
Само регистрирани потребители могат да пишат коментари. Моля, влезте или създайте акаунт
Може да харесате още