Кухненски робот Philips Daily Collection 700 W, 16 функции

Наличност: Наличен
SKU:
HR7310/00
Гаранция: 2
Връщане до: 14 дни
169,97 лв.

Насладете се на лесни, домашно приготвени ястия всеки ден с основни приставки и пестяща място конструкция! Ако обичате здравословни домашни ястия, но имате натоварен график, ще харесате нашия компактен кухненски робот на Philips Daily. Ние сме проектирали тази компактна колекция
специално за динамичния живот. Можете бързо и без усилия да приготвите страхотни ястия

Над 16 функции
• С повече от 16 функции няма граници пред това, което можете да направите: ястия, хляб, сосове и много повече. Използвайте висококачествените и многофункционални аксесоари, за да нарязване, смилате на пюре и мелите продуктите с Sобразния нож или да нарязвате и настъргвате с диска "2 в 1". В каквото и настроение да сте, разбивайте, разбърквайте, размесвайте и много повече

Мощен мотор 700W
• Нашият мощен мотор може лесно да обработи най-различни продукти – от хлебно тесто до твърди зеленчуци, сирене и шоколад. Също така нарязва и настъргва с лекота

Голям улей за подаване
• Бързо приготвяне с голям улей за подаване за минимално предварително нарязване

Цветно кодирано регулиране на скоростта
• За перфектни резултати просто напаснете цвета на аксесоара със същия цвят на скоростта:
- Използвайте "Скорост 1" за разбиване на сметана, бъркане на яйца, за приготвянето на сладкарски изделия и тесто за хляб
- "Скорост 2" е идеална за нарязване на лук, мелене на месо, правене на смутита и много повече

Бързо и лесно сглобяване
• Бързо и лесно сглобяване на всички части

Пестяща място конструкция
• Компактният кухненски робот Daily заема помалко място на плота, но все пак е напълно оборудван с всички основни принадлежности за кухнята, които можете да съхранявате в купата

Диск от неръждаема стомана "2 в 1"
• Ергономичният двустранен диск улеснява нарязването от едната страна и настъргването от другата страна!

До 5 порции наведнъж
• Голямата купа от 2,1 л (работна вместимост от 1,5 л) ви позволява да пасирате до 5 порции супа наведнъж

Подходящи за съдомиялна аксесоари
• Всички аксесоари могат да се мият на най-горния рафт в съдомиялната машина с цел лесно почистване

Аксесоари:
• Включено: Режещ блок S-образен нож, Диск за емулгиране, Инструмент за месене, Обръщаем диск

Технически спецификации:
• Капацитет на купата: 2,1 л
• Напрежение: 220 – 240 V
• Захранване: 700 W
• Работна вместимост на купата: 1,5 литра (или 500 г брашно) 
• Честота: 50 – 60 Hz
• Максимална мощност: 700 W
• Максимална скорост: 2 + импулсен режим
• Бутон "турбо": импулсно
• Цвят: бяло
• Размери на продукта (Д x Ш x В): 244 x 244 x 377 мм

Общи спецификации:
• Брой режещи дискове: 1 (обръщаем)
• Характеристики на продукта: прибиране на кабела, безопасни за миялна машина, вградено отделение за прибиране на кабела, неплъзгащи се крачета, импулс
• Брой настройки за скоростта: 2 + импулсен режим
• Държач за кабели
• Материал на аксесоарите: Метален (диск "2 в 1") и пластмасов (Инструмент за месене и емулгиращ диск)
• Материал на основното тяло: ABS
• Материал нож: неръждаема стомана
• Материал на контейнера за плодова каша/ буталото: SAN

Гаранция: 2 години
Спецификации
Тегло (кг.) 2.4
Warranty 2

Доставките се извършват от куриерски фирми "Спиди" или "Еконт Експрес", като цената на услугата се определя според избрания начин на доставка и теглото на поръчаната стока.

Официален анализ на куриерска фирма Спиди показва, че голяма част от съботните доставки на пратки до адрес са неуспешни, тъй като пратките не могат да бъдат доставени от куриерите, поради отсъствие на получателите.

По тази причина считано от 01.11.2018 г. Спиди въвежда допълнителна такса за доставка на пратки до адрес в събота в размер на 3.60 лв. (с вкл. ДДС) за пратка. Добавката ще се прилага за доставки само до адрес на получателя. Надбавката няма да се прилага за пратки до офис на Спиди.

В тази връзка, считано от 01.11.2018 г., Пазарувай Лесно ООД също ще начислява допълнително 3.60 лв. към транспортните разходи за поръчки с доставка до адрес на клиента в събота, ако изрично бъде посочено в поле коментар на поръчката.

* Цената на доставка се изчислява в реално време и се вижда в количката, при оформяне на поръчката.

* Срокът за доставка на територията на България е до 5 работни дни.

* Сроковете се отнасят за поръчки, направени до 15.00 часа. Срокът за доставка на поръчки, направени след 15.00 ч., се удължава с един работен ден.

* При извънредни обстоятелства и независещи от нас причини, сроковете за доставка е възможно да не бъдат спазени.

* Ако ние не сме в състояние да изпълним Вашата заявка, поемаме отговорността да се свържем с Вас и да Ви информираме. В случай че сте платили предварително, ние сме задължени да възстановим платената от Вас сума в срок от 5 работни дни.

 

ВНИМАНИЕ:

За да получите поръчаната от Вас стока, е необходимо да изберете точен адрес за доставка.

Ако желате да посочите друго лице за получател изберете и попълнете поле "Друго лице за доставка" и отново изберете точен адрес за доставка.

След като финализирате поръчката си, на електронния адрес, който сте посочили, ще получите имейл с номер на поръчка и цялата информация за нея.

Ако са необходими уточнения за условията или адреса на доставката, наш оператор ще се свърже с Вас по телефона.

 

ВАЖНО!

При получаване на пратката заплатете стойността на наложения платеж и задължително проверете целостта на стоката в присъствието на куриера, особено ако е чуплива!

Ако сте платили предварително по банков път или с кредитна карта, не дължите плащане на куриера. В този случай отворете пратката веднага след като я приемете. В случай че стоката е повредена, куриерът е длъжен да напише пред Вас двустранен протокол, който ще гарантира повторното изпълнение на поръчката Ви.

Свържете се с нас на телефон: 0888 805 120, или ни пишете на имейл: info@pazaruvai-lesno.bg, за да ни информирате за случая.

 

ДОПЪЛНИТЕЛНИ УСЛОВИЯ

Посочването на непълни или неверни данни в профила на клиента прави поръчката невалидна и тя не обвързва www.pazaruvai-lesno.bg с изпълнение.

Лица под осемнадесет (18) години нямат право да поръчват алкохолни напитки и „Пазарувай Лесно“ си запазва правото да отказва такива поръчки.

Ако предварително платена стока е изчерпана, оператор на „Пазарувай Лесно“ се свързва с клиента и предлага нова дата за доставка или възстановяване на платената от клиента сума в срок от 5 работни дни.

 

ВРЪЩАНЕ НА ЗАКУПЕНА СТОКА

Всеки потребител има правото да върне поръчаната стока в срок от 14 работни дни след получаването й, ако стоката отговаря на следните условия:

  • не е ползван;
  • няма механични повреди;
  • с оригиналната си опаковка е и има търговски вид;
  • придружена е от приложената гаранционна карта, съпътстващите я документи и аксесоарите, с които е била получена.

Купувачът трябва да се свърже с оператор на „Пазарувай Лесно“ на телефон 0888 805 120 или 0899 981 382 и да съобщи за отказа си. „Пазарувай Лесно“ ООД се задължава да възстанови заплатената за стоката сума в срок от 5 работни дни от датата, на която тя е получена обратно, или да я подмени. При направена покупка с карта, връщането на суми е с кредитна транзакция по картата, с която е направена покупката. Разходите по транспортирането са за сметка на купувача.

В случай че клиентът получи стоката във вид, несъответващ с условието за доставка, или друга стока, различна от поръчаната, „Пазарувай Лесно“ ООД подменя стоката, като поема разходите по доставката, или възстановява платената от клиента сума.

При установяването на дефект след изтичането на 14-дневния срок и преди изтичането на гаранционния срок, купувачът може да даде стоката за ремонт в сервиз съгласно гаранционните условия на съответната фирма производител.

За всички въпроси и препоръки, свързани с продуктите, доставката и заплащането или с използването на сайта, моля, свържете се с наш оператор на тел.: 0888 805 120 или 0899 981 382, или ни пишете на имейл: info@pazaruvai-lesno.bg.

Други продукти от Philips