Машинка за подстригване Philips Series 5000, Trim-n-Flow PRO, 28 настройки

Наличност: Наличен
SKU:
HC5650/15
Гаранция: 2
Връщане до: 14 дни
138,97 лв.

Интригуващо представяне на новата машинка за подстригване Philips Series 5000 със специалната Trim-n-Flow PRO технология! С този иновативен продукт ще постигнете перфектни резултати при подстригването, докато се наслаждавате на комфорта на безжичната употреба!

Характеристики:
• Характеризирана с невероятна прецизност, машинката за подстригване Series 5000 разполага с 28 настройки за дължина, които ви позволяват да създавате разнообразни прически и стилове, откривайки перфектната дължина за вас. Независимо дали търсите леко и неангажиращо подстригване или по-драстична промяна на визията, Philips Series 5000 ще ви помогне да постигнете точно това, което желаете

• Със своята Trim-n-Flow PRO технология, машинката осигурява непрекъснато и гладко подстригване. Това означава, че можете да работите безпроблемно и ефективно, без да се притеснявате от неравномерност или спиране на подстригването. Вашият опит ще бъде безпрецедентен, благодарение на технологията, която позволява на косата свободно да преминава през ножчетата

• Едно от най-важните предимства на машинката за подстригване Philips Series 5000 е нейната безжична функционалност. С впечатляващия си живот на батерията до 90 минути с едно зареждане, можете да се наслаждавате на свободата да се подстригвате в удобно за Вас време и място. Без ограничение на кабел и без ограничения, се насладете на свободата на безжичното подстригване

Включете се в революцията на перфектното подстригване с Philips Series 5000! Закупете сега и осигурете инструмента, който ще ви помогне да постигнете стил и перфекционизъм без усилие

Технически спецификации:
• Технология: Trim-n-Flow PRO
• Настройки за дължина: 28
• Време на работа без кабел: до 90 минути
• Време за зареждане: 1 час
• Батерия: литиево-йонна
• Режещи ножчета: неръждаема стомана
• Захранване: 100-240 V, 50-60 Hz
• Гаранция: 2 години

Не се колебайте - машинка за подстригване Philips Series 5000 е перфектният инструмент за безупречно подстригване в собствения ви дом. Насладете се на професионални резултати и комфорт във всяко подстригване!

Спецификации
Тегло (кг.) 0.347
Warranty 2

Доставките се извършват от куриерски фирми "Спиди" или "Еконт Експрес", като цената на услугата се определя според избрания начин на доставка и теглото на поръчаната стока.

Официален анализ на куриерска фирма Спиди показва, че голяма част от съботните доставки на пратки до адрес са неуспешни, тъй като пратките не могат да бъдат доставени от куриерите, поради отсъствие на получателите.

По тази причина считано от 01.11.2018 г. Спиди въвежда допълнителна такса за доставка на пратки до адрес в събота в размер на 3.60 лв. (с вкл. ДДС) за пратка. Добавката ще се прилага за доставки само до адрес на получателя. Надбавката няма да се прилага за пратки до офис на Спиди.

В тази връзка, считано от 01.11.2018 г., Пазарувай Лесно ООД също ще начислява допълнително 3.60 лв. към транспортните разходи за поръчки с доставка до адрес на клиента в събота, ако изрично бъде посочено в поле коментар на поръчката.

* Цената на доставка се изчислява в реално време и се вижда в количката, при оформяне на поръчката.

* Срокът за доставка на територията на България е до 5 работни дни.

* Сроковете се отнасят за поръчки, направени до 15.00 часа. Срокът за доставка на поръчки, направени след 15.00 ч., се удължава с един работен ден.

* При извънредни обстоятелства и независещи от нас причини, сроковете за доставка е възможно да не бъдат спазени.

* Ако ние не сме в състояние да изпълним Вашата заявка, поемаме отговорността да се свържем с Вас и да Ви информираме. В случай че сте платили предварително, ние сме задължени да възстановим платената от Вас сума в срок от 5 работни дни.

 

ВНИМАНИЕ:

За да получите поръчаната от Вас стока, е необходимо да изберете точен адрес за доставка.

Ако желате да посочите друго лице за получател изберете и попълнете поле "Друго лице за доставка" и отново изберете точен адрес за доставка.

След като финализирате поръчката си, на електронния адрес, който сте посочили, ще получите имейл с номер на поръчка и цялата информация за нея.

Ако са необходими уточнения за условията или адреса на доставката, наш оператор ще се свърже с Вас по телефона.

 

ВАЖНО!

При получаване на пратката заплатете стойността на наложения платеж и задължително проверете целостта на стоката в присъствието на куриера, особено ако е чуплива!

Ако сте платили предварително по банков път или с кредитна карта, не дължите плащане на куриера. В този случай отворете пратката веднага след като я приемете. В случай че стоката е повредена, куриерът е длъжен да напише пред Вас двустранен протокол, който ще гарантира повторното изпълнение на поръчката Ви.

Свържете се с нас на телефон: 0888 805 120, или ни пишете на имейл: info@pazaruvai-lesno.bg, за да ни информирате за случая.

 

ДОПЪЛНИТЕЛНИ УСЛОВИЯ

Посочването на непълни или неверни данни в профила на клиента прави поръчката невалидна и тя не обвързва www.pazaruvai-lesno.bg с изпълнение.

Лица под осемнадесет (18) години нямат право да поръчват алкохолни напитки и „Пазарувай Лесно“ си запазва правото да отказва такива поръчки.

Ако предварително платена стока е изчерпана, оператор на „Пазарувай Лесно“ се свързва с клиента и предлага нова дата за доставка или възстановяване на платената от клиента сума в срок от 5 работни дни.

 

ВРЪЩАНЕ НА ЗАКУПЕНА СТОКА

Всеки потребител има правото да върне поръчаната стока в срок от 14 работни дни след получаването й, ако стоката отговаря на следните условия:

  • не е ползван;
  • няма механични повреди;
  • с оригиналната си опаковка е и има търговски вид;
  • придружена е от приложената гаранционна карта, съпътстващите я документи и аксесоарите, с които е била получена.

Купувачът трябва да се свърже с оператор на „Пазарувай Лесно“ на телефон 0888 805 120 или 0899 981 382 и да съобщи за отказа си. „Пазарувай Лесно“ ООД се задължава да възстанови заплатената за стоката сума в срок от 5 работни дни от датата, на която тя е получена обратно, или да я подмени. При направена покупка с карта, връщането на суми е с кредитна транзакция по картата, с която е направена покупката. Разходите по транспортирането са за сметка на купувача.

В случай че клиентът получи стоката във вид, несъответващ с условието за доставка, или друга стока, различна от поръчаната, „Пазарувай Лесно“ ООД подменя стоката, като поема разходите по доставката, или възстановява платената от клиента сума.

При установяването на дефект след изтичането на 14-дневния срок и преди изтичането на гаранционния срок, купувачът може да даде стоката за ремонт в сервиз съгласно гаранционните условия на съответната фирма производител.

За всички въпроси и препоръки, свързани с продуктите, доставката и заплащането или с използването на сайта, моля, свържете се с наш оператор на тел.: 0888 805 120 или 0899 981 382, или ни пишете на имейл: info@pazaruvai-lesno.bg.

Други продукти от Philips