Прахосмукачка робот Rowenta RR8567WH X-PLORER SERIE 75 S

Наличност: Наличен
SKU:
RR8567WH
Гаранция: 2 години
Връщане до: 14 дни
Special Price 499,99 лв. Regular Price 999,97 лв.

Почистване с авангардна технология и изключително прецизна навигация. Прахосмукачката-робот Rowenta X-PLORER Serie 75 S е изключително решение за почистване на дома с авангардна технология, която оставя целия ви дом безупречен. Открийте високотехнологична автоматична прахосмукачка, която върши работата вместо вас - за почистване без усилия. Авангардна прахосмукачка-робот с изключително точна лазерна навигация за интелигентно и методично почистване на целия ви дом с изключителна лекота. Почистване 4 в 1 - събира и улавя праха, благодарение на мотор с всмукателна мощност до 2700 Pa, почиства с четка и мие с моп. Интелигентна система Aqua Power с 4 степени на подаване на вода според типа под за уефективно измиване. Персонализирано почистване с управление на няколко етажа/много стаи, забранени зони, съвместимост с гласов асистент и други. Високоефективно почистване навсякъде, където е необходимо, с възможност за изкачване на препятствия с височина до 18 mm. Тих работен режим за незабележимо почистване при пълен комфорт. Високопроизводителна батерия със до 120 минути автономност, която покрива до 120 квадратни метра с едно зареждане.

Тип: Робот
Почистване: Сухо/Мокро
Мощност: 31 W
Торбичка: Без торба
Филтър: Високоефективен филтър
Капацитет на торбичката/контейнер: 0.30 л; Капацитет на резервоара за вода - 0,3 л; Резервоар за вода + 3 включени мопа (1 стандартен моп, 1 моп за почистване на животни, 1 пухкав моп)
Ниво на шума: 70 dB
Регулиране на мощността: От дръжката
Основна четка: Въртяща се централна четка
Допълнителни четки: 2 стандартни сиви мопа
Време за работа: 120 мин
Степени на работа: 1
Време за зареждане: 4 ч; Самозарежда се със зарядна станция
Батерия: Lithium ion
Размери (Ш, Д, В): 34.0 x 34.0 x 9.5 см
Цвят: Бял
Тегло: 3.79 кг
Други: Прахосмукачка и миене едновременно; Wifi свързаност

Гаранция: 2 години
Спецификации
Тегло (кг.) 5.48
Warranty 2 години

Доставките се извършват от куриерски фирми "Спиди" или "Еконт Експрес", като цената на услугата се определя според избрания начин на доставка и теглото на поръчаната стока.

Официален анализ на куриерска фирма Спиди показва, че голяма част от съботните доставки на пратки до адрес са неуспешни, тъй като пратките не могат да бъдат доставени от куриерите, поради отсъствие на получателите.

По тази причина считано от 01.11.2018 г. Спиди въвежда допълнителна такса за доставка на пратки до адрес в събота в размер на 3.60 лв. (с вкл. ДДС) за пратка. Добавката ще се прилага за доставки само до адрес на получателя. Надбавката няма да се прилага за пратки до офис на Спиди.

В тази връзка, считано от 01.11.2018 г., Пазарувай Лесно ООД също ще начислява допълнително 3.60 лв. към транспортните разходи за поръчки с доставка до адрес на клиента в събота, ако изрично бъде посочено в поле коментар на поръчката.

* Цената на доставка се изчислява в реално време и се вижда в количката, при оформяне на поръчката.

* Срокът за доставка на територията на България е до 5 работни дни.

* Сроковете се отнасят за поръчки, направени до 15.00 часа. Срокът за доставка на поръчки, направени след 15.00 ч., се удължава с един работен ден.

* При извънредни обстоятелства и независещи от нас причини, сроковете за доставка е възможно да не бъдат спазени.

* Ако ние не сме в състояние да изпълним Вашата заявка, поемаме отговорността да се свържем с Вас и да Ви информираме. В случай че сте платили предварително, ние сме задължени да възстановим платената от Вас сума в срок от 5 работни дни.

 

ВНИМАНИЕ:

За да получите поръчаната от Вас стока, е необходимо да изберете точен адрес за доставка.

Ако желате да посочите друго лице за получател изберете и попълнете поле "Друго лице за доставка" и отново изберете точен адрес за доставка.

След като финализирате поръчката си, на електронния адрес, който сте посочили, ще получите имейл с номер на поръчка и цялата информация за нея.

Ако са необходими уточнения за условията или адреса на доставката, наш оператор ще се свърже с Вас по телефона.

 

ВАЖНО!

При получаване на пратката заплатете стойността на наложения платеж и задължително проверете целостта на стоката в присъствието на куриера, особено ако е чуплива!

Ако сте платили предварително по банков път или с кредитна карта, не дължите плащане на куриера. В този случай отворете пратката веднага след като я приемете. В случай че стоката е повредена, куриерът е длъжен да напише пред Вас двустранен протокол, който ще гарантира повторното изпълнение на поръчката Ви.

Свържете се с нас на телефон: 0888 805 120, или ни пишете на имейл: info@pazaruvai-lesno.bg, за да ни информирате за случая.

 

ДОПЪЛНИТЕЛНИ УСЛОВИЯ

Посочването на непълни или неверни данни в профила на клиента прави поръчката невалидна и тя не обвързва www.pazaruvai-lesno.bg с изпълнение.

Лица под осемнадесет (18) години нямат право да поръчват алкохолни напитки и „Пазарувай Лесно“ си запазва правото да отказва такива поръчки.

Ако предварително платена стока е изчерпана, оператор на „Пазарувай Лесно“ се свързва с клиента и предлага нова дата за доставка или възстановяване на платената от клиента сума в срок от 5 работни дни.

 

ВРЪЩАНЕ НА ЗАКУПЕНА СТОКА

Всеки потребител има правото да върне поръчаната стока в срок от 14 работни дни след получаването й, ако стоката отговаря на следните условия:

  • не е ползван;
  • няма механични повреди;
  • с оригиналната си опаковка е и има търговски вид;
  • придружена е от приложената гаранционна карта, съпътстващите я документи и аксесоарите, с които е била получена.

Купувачът трябва да се свърже с оператор на „Пазарувай Лесно“ на телефон 0888 805 120 или 0899 981 382 и да съобщи за отказа си. „Пазарувай Лесно“ ООД се задължава да възстанови заплатената за стоката сума в срок от 5 работни дни от датата, на която тя е получена обратно, или да я подмени. При направена покупка с карта, връщането на суми е с кредитна транзакция по картата, с която е направена покупката. Разходите по транспортирането са за сметка на купувача.

В случай че клиентът получи стоката във вид, несъответващ с условието за доставка, или друга стока, различна от поръчаната, „Пазарувай Лесно“ ООД подменя стоката, като поема разходите по доставката, или възстановява платената от клиента сума.

При установяването на дефект след изтичането на 14-дневния срок и преди изтичането на гаранционния срок, купувачът може да даде стоката за ремонт в сервиз съгласно гаранционните условия на съответната фирма производител.

За всички въпроси и препоръки, свързани с продуктите, доставката и заплащането или с използването на сайта, моля, свържете се с наш оператор на тел.: 0888 805 120 или 0899 981 382, или ни пишете на имейл: info@pazaruvai-lesno.bg.