Разделно хранене в българската кухня. Енциклопедия 700 рецепти

Код: 9789549356489
Виж всичко от: Хеликон
30,00 лв.
loader
Зареждане...
Описание
Настоящата книга обхваща както теоретичните постановки на разделното хранене, така и практическото му приложение в българската кухня. Предназначението на тази книга е: - да служи като ръководство за практическо прилагане на принципите на разделното хранене, съобразено с българските условия на живот и хранене и да отговори на въпроса: как да приложим разделното хранене в българската кухня. - да запознае читателите с теоретичните постановки на разделното хранене: основни принципи, класификация на хранителните продукти, таблица за състава на храните и др. ЗАДАЧИТЕ на тази книга са не толкова да обхване необятния обем на възможните ястия, а чрез нея да се научим да прилагаме разделното хранене при приготвяне на ястията и при съчетаването им на един прием, да планираме дневното си меню, да престанем да ядем безразборно това, което в момента ни е вкусничко. Преди всеки вид ястия са посочени точки: „Правила за приготвяне" и „Правилно съчетаване" с други храни и ястия. Тези точки са най-важните — от тях ще разберете как правилно да съчетавате продуктите при приготвяне на избраното от вас ястие и с кои други ястия или храни можете да го съчетаете на едно ядене.
Характеристики
Тегло (кг.)
0.292
Марка
Хеликон
Author
Лиляна Куманова
Publisher
Здраве и щастие
Година на издаване
2014
Book Size
20x14
Book Pages
424
Cover Type
меки
ISBN
9789549356489
Доставка

Фиксирана доставка от 6.99 лв.

Безплатна доставка над 200 лв.

Доставките се извършват от куриерски фирми СПИДИ и ЕКОНТ. 

Срокът за доставка на територията на България е до 5 работни дни.

Разбери повече за начините на доставка

Ревюта
Оценка за продукт
Само регистрирани потребители могат да пишат коментари. Моля, влезте или създайте акаунт
Може да харесате още